Confesiuni ale barbatilor

Cand vine vorba despre seductie, fiecare barbat este diferit. Unele gesturi ale femeilor sunt provocatoare, in timp ce altele sunt respingatoare. Aceste confesiuni ale barbatilor te vor ajuta sa intelegi ce nu le place la o femeie. 

Un site din strainatate a realizat un sondaj in randul barbatilor pentru a afla ce considera acestia respingator la o femeie. Potrivit acestor confesiuni ale barbatilor, publicate pe elitedaily.com, sunt 13 lucruri pe care barbatii le considera respingatoare.

Confesiuni ale barbatilor. Ce gasesc respingator la o femeie

1. Cand o femeie se preface ca este naiva

Foarte multi barbati au marturisit ca nu le place deloc atunci cand o femeie se preface ca este naiva. Ei considera ca este un gest nepotrivit pentru a le atrage atentia si nu vor sa isi petreaca timpul in compania unei femei care recurge la un asemenea gest. Rugamintea lor? Sa nu fie pusi intr-o astfel de situatie. Este destul de enervant.

2. Lipsa sinceritatii

Un barbat nu va aprecia o femeie care nu este sincera fata de el. Cei mai multi au recunoscut ca este destul de neplacut sa isi petreaca timpul alaturi de o femeie care nu face altceva decat sa spuna unele minciuni in loc sa recunoasca ce nu le place.

3. Un decolteu exagerat

Iti vine sa crezi sau nu, barbatilor nu le place atunci cand o femeie isi expune bustul intr-un mod indecent. Un decolteu exagerat nu este deloc atragator, iar o femeie nu ar trebui sa recurga la un asemenea gest pentru a atrage atentia unui barbat.

4. Pedichiura neingrijita

Poate ai crede ca barbatii nu sunt foarte atenti la detalii, dar te inseli. Foarte multi au recunoscut ca nu le place cand o femeie are o pedichiura neingrijita. Mai mult, acestia au recunoscut ca nu le place nici cand o femeie isi depaseste conturul unghiilor atunci cand isi face pedichiura.

5. Primeste prea multa atentie pe Instagram sau Facebook

Activitatea de pe Instagram sau Facebook este un subiect destul de sensibil. Foarte multi barbati au marturisit ca nu le place o femeie care primeste prea multa atentie pe retelele de socializare. Mai mult, nu le place nici cand o femeie posteaza prea multe poze sau ofera prea multe detalii despre viata sa.

6. Buzele tuguiate

Pe lista acestor confesiuni ale barbatilor se numara si buzele tuguiate. Acestia au recunoscut ca o femeie cu buzele tuguiate nu este foarte atragatoare. Este un gest care forteaza atentia, iar o femeie care se respecta nu ar trebui sa recurga la acest gest.

7. Nu recunoaste unele glume care au legatura cu filme celebre

Este OK ca o femeie sa aiba gusturi diferite in materie de filme, dar barbatii considera ca acest lucru nu este o scuza pentru ca ele sa nu recunoasca unele glume care au legatura cu filme celebre. De exemplu, orice barbat intelege ca filmul Star Wars nu este urmarit de publicul feminin, dar orice femeie ar putea sa fie mai bine informata. Daca intrebi cine e Yoda o sa primesti o bila neagra!

8. Nu este adepta mesajelor indecente

Orice barbat isi doreste o femeie care sa-i trimita un mesaj indecent din cand in cand, iar foarte multi dintre cei care au participat la studiu au recunoscut ca nu le place o femeie care nu are o imaginatie bogata. Pentru ei, este destul de incitant sa primeasca un mesaj deochiat.

9. Dantura neingrijita

Tot pe lista acestor confesiuni ale barbatilor se numara si dantura neingrijita sau respiratia urat mirositoare. Barbatii considera ca o femeie care nu acorda atentie danturii este complet neatragatoare. Mai mult, cei mai multi dintre ei au marturisit ca vor refuza din prima o intalnire cu o femeie care pare ca nu acorda atentie felului in care arata.

10. Pantalonii cu talie inalta

Foarte multe femei considera ca aceasta moda a pantalonilor cu talie inalta le avantajeaza si le ajuta sa isi scoata formele in evidenta, dar barbatii sunt de alta parere. Ei au marturisit ca pantalonii cu talie inalta nu sunt deloc atragatori, spre deosebire de o pereche de pantaloni cu talie normala.

11. O femeie care suspina des

Foarte multi barbati au recunoscut ca nu le place o femeie care obisnuieste sa suspine in timp ce este sarutata. Este un gest destul de neatragator pentru ei.

12. Limbajul urat

Toti barbatii care au participat la acest studiu au recunoscut ca nu sunt atrasi de o femeie care vorbeste urat sau care foloseste foarte multe cuvinte care au o conotatie sexuala.

13. Nu este pasionata de lectura

Pe ultimul loc pe lista de confesiuni ale barbatilor se afla lipsa pasiunii pentru lectura. Ei au recunoscut ca nu le place o femeie care nu obisnuieste sa citeasca carti. Considera ca nu este atragatoare si din acest motiv ar putea refuza o relatie cu o astfel de femeie.

Te-ai gandit ca unele obiceiuri pe care le ai pot fi un dezavantaj? Citeste si 9 obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera respingatoare!

Foto: stocksnap.io