Confesiunile barbatilor: ce sacrificii fac ei ca sa aiba parte de mai mult sex

Iti place sa citesti confesiunile barbatilor si crezi ca acestea te ajuta sa-i intelegi mai bine? Iti vine sa crezi sau nu, ei nu sunt foarte complicati, insa sunt dispusi sa faca destule sacrificii ca sa aiba parte de mai mult sex! Cei de la elitedaily.com au cerut parerile barbatilor care au o viata sexuala activa si au dezvaluit cateva confesiuni ale acestora. 

Sunt barbati care nu sunt dispusi sa faca prea multe eforturi sau sacrificii ca sa aiba parte de mai mult sex si sunt barbati care sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe doar ca sa aiba o viata sexuala implinita.

Confesiunile barbatilor care au fost dispusi sa vorbeasca deschis despre viata lor amoroasa sunt destul de simple, dar la subiect!

Confesiunile barbatilor: ce sacrificii fac ei ca sa aiba parte de mai mult sex

1. “Am asteptat trei ore in statia de autobuz, iarna, in timp ce aveam o raceala cumplita. Am vrut sa imi surprind iubita, fiind si perioada Sarbatorilor, si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i acord toata atentia. Am rasfatat-o, i-am facut masaj cu ulei de cocos si am facut tot felul de gesturi frumoase. Am facut tot ce mi-a stat in putere sa o impresionez si sa obtin ce mi-am dorit: o partida de sex, urmata de alte partide.”

2. “Am ales sa raman casatorit. Am considerat ca este mai simplu sa am parte de mai mult sex asa.”

3. “Nu sunt genul care sa trimita foarte multe mesaje. Imi este greu sa scriu, ia prea mult timp si de foarte multe ori mi-e putin lene, dar sunt constient ca trebuie sa fiu mai atent cu iubita mea si sa-i raspund mai des la mesaje daca vreau sa am parte de mai mult sex.”

4. “Folosesc foarte mult Tinder. Consider ca este o aplicatie care ma ajuta sa am parte de mai mult sex si nici nu este nevoie sa depun prea mult efort pentru a face o noua cucerire.”

5. “Imi aduc aminte cand m-am indragostit de o femeie care locuia in alt oras, asa ca am cautat un job pentru o luna si am condus doua zile ca sa ajung la ea. A fost o alegere buna.”

6. “La inceput, mi-a fost greu sa intru in vorba cu femeile si sa fac o noua cucerire, dar am descoperit ca putin alcool ma ajuta sa fiu mai deschis si sa ma fac placut. Am parte de mai mult sex cand reusesc sa afisez mai multa incredere in mine.”

7. “Imi aduc aminte ca am zburat la o distanta foarte mare de casa pentru a ma intalni cu o femeie care a spus ca ar vrea sa faca sex cu mine. Cand am ajuns la ea mi-a spus ca ar fi trebuit sa stiu ca a fost sarcastica.”

8. “Am stat aproape un an intr-o relatie doar ca sa am parte de mai mult sex.”

Daca ti-a placut articolul cu aceste confesiuni ale barbatilor, iata si un articol cu 15 confesiuni ale femeilor care nu vor sa se marite!

Foto: Guliver