poti ierta pe cineva femeie trista

Probabil te-ai intrebat de foarte multe ori cum poti ierta pe cineva care te-a ranit profund, dar acest lucru ti s-a parut aproape imposibil. Daca iubesti pe cineva cu adevarat, trebuie sa te gandesti sa-i ierti greselile, oricat de dureroase ar fi pentru tine.

Iertarea nu este deloc usoara, iar de foarte multe ori este mai dureroasa decat toate supararile ce ti-au fost provocate. Si totusi, nu poti avea parte de liniste daca nu inveti sa ierti cu adevarat!

Foarte multi mentori spirituali sunt de parere ca iertarea este foarte sanatoasa in orice relatie, iar aceasta este totodata si cheia fericirii.

Cum poti ierta pe cineva care te-a ranit profund

Yourtango.com iti vine in ajutor si iti arata cum poti ierta pe cineva care te-a ranit profund, dar trebuie sa intelegi ca totul porneste din interior si depinde numai de tine daca vrei sa intelegi cu adevarat ce inseamna acest sentiment.

Iertarea este o calatorie pe care o faci singura

Nimeni nu te poate convinge sa ierti pe cineva, nimeni nu te poate invata sa uiti orice amintire neplacuta sau sa devii o persoana mai buna. Este o decizie pe care o iei singura, cu mintea si sufletul. Chiar daca le-ai povestit prietenilor sau familiei experientele prin care ai trecut, ei nu sunt capabili sa inteleaga pe deplin cum te simti tu cu adevarat. Astfel, este foarte important sa stai de vorba cu tine, sa te cunosti mai bine, sa te descoperi si sa fii impacata cu alegerile pe care le-ai facut. Ranile provocate de suferinte sunt foarte adanci, dar pot fi vindecate. Durerea provocata de o despartire duce la foarte multe ganduri de tristete, ajungi sa te intrebi de ce cineva s-a gandit atat de superficial la tine, de ce ai fost parasita si de ce ti-a fost ranita inima cu buna stiinta. Trebuie sa plangi, sa te descarci si sa inveti sa te iubesti, iar apoi sa inveti sa-i ierti pe cei care ti-au ranit sentimentele.

Odata ce raul a fost facut, de ce sa il mai porti asupra ta?

Cercetatorii sunt de parere ca iertarea te poate ajuta sa treci mai departe, pentru ca sentimentele negative pe care le porti mereu asupra ta nu fac altceva decat sa iti scurteze viata si sa duca la o serie de afectiuni. Iertarea te poate ajuta sa scapi de anxietate, depresie sau alte afectiuni periculoase. Asadar, trebuie sa te iubesti, sa te apreciezi si sa iti doresti sa fii fericita. Incearca sa uiti tot raul care ti-a fost facut si iarta. Iertarea te ajuta sa evoluezi!

Este iertarea cu adevarat posibila?

Foarte multi cercetatori sunt de parere ca sentimentul de ura sau de vinovatie nu te ajuta la nimic. Din contra, vei ajunge sa fii constant trista, inversunata, depresiva. Iertarea te poate ajuta sa fii impacata in primul rand cu tine, iar apoi cu alegerile pe care le-ai facut. Gandeste-te, daca nu iti vindeci ranile, toate relatiile tale viitoare vor fi afectate.

Stiai ca yoga si meditatia te ajuta sa ierti? Iata cateva celebritati care practica yoga si meditatia!

Foto: Guliver