Barbatii irezistibili au cateva calitati rare

Barbatii irezistibili au cateva calitati importante in comun. Nu toti sunt la fel si nici nu ar trebui sa fie. Nu este o lista de trasaturi care trebuie bifate. Mai degraba, sunt o dovada a nivelului de maturitate la care au ajuns.

Mindbodygreen.com a publicat o lista de calitati pe care majoritatea femeilor le admira la barbatii irezistibili. Pana la urma, acestea sunt si motivele pentru care tu poti deveni irezistibila. Depinde de tine!

5 trasaturi de admirat la barbatii irezistibili

1. Prezenta. Sau mai exact, capacitatea de a trai in moment si de a se bucura de orice se intampla acum si aici. Aceasta calitate se manifesta in felul in care te asculta, in cat de atent este la tine si cat de mult pretuieste momentele petrecute alaturi de tine. Avem prea mult tendinta sa traim in trecut, in amintiri sau sa ne temem de viitorul posibil. Un barbat care traieste in prezent este pasare rara.

2. Scopul. Un barbat cu un scop in viata este foarte sexy. Un scop inseamna pasiune, inainte de toate. Si un barbat care are o pasiune stie sa iubeasca. Nu conteaza daca e un scop mare sau mic, de la salvarea Pamantului la construirea unui business personal. Conteaza ca un scop presupune ca acel barbat sa isi cunoasca inima destul pentru a-ti face loc si tie in ea.

3. Directia. Este pasul natural atunci cand ai un scop. Obiectivul este destinatia, iar directia este drumul pe care il faci pana acolo. Presupune ca barbatul cu o directie este un om de actiune si ca la el conteaza si faptele, nu doar vorbele si visurile. Nu conteaza cat de mici sunt pasii in directia lui. Conteaza ca in fiecare zi este din ce in ce mai aproape sa-si atinga scopul.

4. Sinceritatea si increderea. Cele doua sunt foarte legate intre ele. Femeile au intuitie foarte buna si simt, chiar daca nu-si dau seama, ca sunt mintite. Un barbat care este sincer cu el, in primul rand, va fi sincer si cu tine. Un barbat care are incredere in el va avea incredere si in tine.

5. Simtul umorului. Umorul difera de la persoana la persoana si ai nevoie de un barbat care sa fie pe acelasi plan cu tine. Dar simtul umorului este important pentru ca se refera la abilitatea de a face o situatie negativa sa para mai usor de rezolvat. Femeile au mai multe lucruri de rezolvat zilnic si astfel pot fi mai usor coplesite de emotii. Simtul umorului face viata sa para mai usoara, iar rasul relaxeaza.

Ai aflat ce ii separa pe barbatii irezistibili de ceilalti. Iata ce calitati te fac pe tine irezisitibila in ochii lor!

Foto: iStock