iubeste pe altcineva cuplu

Aventurile emotionale pot fi la fel de distructuive pentru relatie ca si inselatul fizic, insa sunt considerate mult mai greu de rezolvat. Simti ca e ceva in neregula, dar cum afli ca el iubeste pe altcineva?

“Totul porneste ca o prietenie nevinovata, asa ca poate fi destul de bulversant si, mai ales, greu de depistat”, considera doctorul Tammy Nelson, autor al cartii “Noua monogamie: Redefinirea relatiei dupa ce ai fost inselat”.
“Lucrul cel mai important este sa determini cand aceasta prietenie a trecut limita, pentru ca este o linie firava intre implicarea emotionala fata de un prieten si o aventura sexuala”, avetizeaza acesta.
Daca nu ai pace si banuiala se cuibareste tot mai mult in tine, iata ce semne sa urmaresti pentru a afla daca el iubeste pe altcineva.

Iubeste pe altcineva? Cand trebuie sa te alarmezi

Iubeste pe altcineva? Brusc, devine secretos. Vei observa imediat daca el incepe sa ascuda ceva de tine, mai ales daca locuiti impreuna. Potrivit expertului in relatii Abby Rodman, un semn clar ar fi acela ca, brusc, partenerul tau obisnuieste sa ia cu el telefonul mobil la baie sau se opreste din scris mesaje in clipa in care intri in camera.
Un semn mai putin evident, dar demn de luat in seama, este atunci cand partenerul tau tine tot mai mult la intimitate. Daca folositi acelasi computer si, brusc, toate parolele de la conturile lui sunt schimbate, fara ca tu sa fi fost anuntata, iti da de gandit. Acelasi lucru este daca istoricul accesarilor de pe computer a fost sters.

Este tot mai interesat de tehnologie. Daca pana acum nu accesa site-urile de socializare cu sapatamanile, iar pe smartphone avea instalate doua-trei aplicatii, interesul lui pentru tehnologie si retelele de socializare a crescut brusc.
Potrivit specialistilor, platformele de socializare sunt principala cale de comunicare in cazul unei aventuri, fie ea emotionala sau fizica. Plus ca, aici, cu atatia prieteni virtuali, relatia este foarte usor de ascuns.

Iubeste pe altcineva? Incepe sa vorbeasca tot mai des despre “amica” lui. Cand cineva se implica emotional intr-o alta relatie, sentimentele noi si profunde pe care le nutreste au tendinta de a se demasca. Asa ca, daca auzi tot mai des pronuntat un alt nume la voi in casa, in contexte tot mai diverse, ar trebui sa iti intinzi antenele, pentru ca este foarte posibil sa nu fie doar o simpla coincidenta, considera Rodman.

Iubeste pe altcineva? Pare tot mai absent, iar relatia voastra intima este in declin. Faptul ca viata voastra sexuala e din ce in ce mai searbada si nu simti ca te mai doreste e un semnal de alarma indubitabil! Cu cat departarea isi face loc in dormitorul vostru, cu atat e mai limpede faptul ca e cazul sa ai o discutie cu el si sa afli care sunt cauzele!

Daca ajungi la concluzia ca relatia voastra e sortita esecului, afla cum sa aduci o noua dragoste in viata ta!