Cum poti sa afli daca partenerul te va insela, din felul in care arata.

Vrei o relatie serioasa si ai cunoscut un tip care iti indeplineste standardele? Uita-te la mainile lui! Cercetatorii spun ca, observandu-i degetele, poti avea un indiciu daca partenerul te va insela in viitor sau nu.

Daca esti singura si iti cauti un iubit cu care sa ai o relatie serioasa si de durata, iti poti da seama daca partenerul te va insela uitandu-te la mainile lui. Cel putin asta sustine un studiu publicat pe Happify si citat de Elitedaily.com. Lungimea degetului lui inelar e cea care iti indica daca partenerul te va insela sau e un tip fidel.

Cum iti poti da seama din start daca partenerul te va insela

Daca degetul inelar al barbatului care te intereseaza e mai mic decat aratatorul lui, sa stii ca te poate insela in viitor! Daca inelarul si aratatorul sunt egale, sunt sanse mai mari sa iti fie fidel. Pare ciudat? Cercetatorii de la universitatile Oxford si Northumbria au descoperit ca persoanele care au degetul inelar mai lung au niveluri mai mari de testosteron, ceea ce inseamna ca sunt mai predispuse la inselat.

Inselatul poate fi genetic

Desigur, lungimea degetului inelar nu e un indiciu indeajuns care sa iti spuna daca partenerul te va insela. Potrivit unei inregistrari publicate de AsapSCIENCE, inselatul este corelat cu gena care codifica receptorii de dopamina. Dopamina e o substanta din creier care da starea de placere sau euforie cand facem lucruri care ne plac, cum ar fi sexul sau mancarea buna.

Cercetatorii au descoperit ca oamenii cu alele – o anumita forma pe care o pot avea genele – mai lungi pentru acesti receptori de dopamina, au sanse mai mari sa fie predispusi la dependente, sa isi asume mai multe riscuri sau sa isi insele partenerii.

FOTO: Guliver

Citeste si: Primele 12 lucruri pe care sa le faci dupa ce te-a inselat.