succes cu aplicatiile de dating

Aplicatiile de dating pot parea dificile, coplesitoare, cel putin pentru o incepatoare. Insa sunt extrem de practice. Vei primi cu siguranta mesaje ciudate, nepotrivite, dar printre atatia tipi sunt sanse maricele sa gasesti un necunoscut pe placul tau.

Insa pentru a avea succes in universul lor, trebuie sa respecti cateva reguli cu ajutorul carora te vei detasa din grupul celor care cauta sa-si creeze o identitate hiperatractiva, dar care n-are nicio legatura cu realitatea. Noi le-am descoperit pe cele mai importante pe stylecaster.com!

Da, ar trebui sa faci prima mutare

Si aceasta n-ar trebui sa fie un banal Hello sau un emoticon pueril, ci o fraza prin care sa arati ca ai studiat putin informatiile trecute la profilul respectivului tip. Au apus vremurile in care totul trebuia sa vina de la barbat, iar acum esti incurajata sa preiei initiativa, mai ales ca tehnologia e de partea ta.

Alege fotografii in ton cu personalitatea ta pe aplicatiile de dating

Chiar daca ti se pare superficial, fotografiile conteaza. Vorbim totusi de aplicatiile de dating unde prima impresie e data de niste imagini. Cu toate acestea, esti mai mult decat un chip frumos sau un trup cu forme placute. Nu zice nimeni sa nu-ti pui si un selfie, dar ideal ar fi sa alegi imagini care-ti reflecta cat mai bine personalitatea. Imagini in care practici un sport sau vizitezi o tara straina sunt subiecte care pot porni o conversatie lejera, naturala si care te vor ajuta sa-ti dai seama daca interlocutorul tau poate deveni mai mult decat un prieten virtual.

Gata cu fotografiile de grup

Daca toate fotografiile pe care ti le uploadezi sunt cu tine intr-un grup de prieteni, le va fi greu necunoscutilor sa-si dea seama cu cine vorbesc de fapt. Chiar daca-ti place cum ai iesit in cateva fotografii de grup, incearca sa pui macar doua doar cu tine. Au un impact mult mai semnificativ.

Fii autentica

Evident, noi toti vrem sa aratam cea mai buna latura a noastra cand folosim aplicatiile de dating. Dar nu-ti e de niciun ajutor daca-ti construiesti o imagine care nu are nicio legatura cu realitatea. S-ar putea sa sune ca un cliseu, dar cand vine vorba de fotografiile pe care le alegi si ceea ce spui, nu are rost sa incerci sa te potrivesti cu o persoana cu care esti de fapt incompatibila. Daca esti tu insati iti cresti sansele de a gasi omul potrivit pentru tine. Daca in mod normal nu te machiezi strident atunci nu are rost sa-ti pui o poza de profil pentru care ti-ai dat special cu ruj rosu. S-ar putea sa primesti mai multe mesaje, dar probabil niciunul nu va suna cum iti doresti.

Citeste si: “Dating online? Fereste-te de aceste trei tipologii masculine”!

Foto: iStockphoto