A gresit fata de tine? Cum ar trebui sa isi ceara scuze.

Daca iubitul te-a suparat, ar trebui sa isi ceara scuze si sa promita ca nu te va mai rani. Usor de zis, greu de facut. Barbatii nu prea stiu cum sa isi repare greselile, dar noi ii putem invata!

Oamenii mai gresesc. Se intampla! Chiar iubitul tau poate sa te supere, fara sa vrea. Cel mai bine ar fi sa isi dea seama imediat ce a comis greseala si ar trebui sa isi ceara scuze. Dar, cum femeile sunt fiinte complexe, e posibil ca pentru un barbat sa nu fie usor sa isi rascumpere greseala.

Sa iti ceri iertare nu e asa usor pe cum pare. Mai ales barbatilor nu le e usor. Si mai ales daca au de-a face cu o partenera pretentioasa! Daca nu stie cum sa se comporte, invata-l tu, urmand sfaturile celor de la Lovepanky.com.

Cum ar trebui sa isi ceara scuze. Daca nu stie, invata-l!

1. Sa fie sincer

In primul rand, un barbat nu trebuie sa ceara scuze partenerei lui decat daca intelege ce a gresit si daca ii pare rau! O scuza nesincera e mai greu de suportat decat greseala initiala! Spune-i ca, daca e sincer, e pe jumatate iertat!

2. Sa nu astepte prea mult

Barbatii fac aceasta greseala: asteapta prea mult intre momentul in care au comis o greseala si momentul in care vin sa iti ceara iertare. De ce? Pentru ca spera sa iti treaca. Dar femeilor nu le trece de la sine si nici nu le place sa astepte!

3. Sa faca ceva special pentru tine!

Un barbat care depune un real efort pentru a-i face pe plac partenerei lui va fi foarte apreciat. In loc sa iti spuna un simplu “imi pare rau”, ar putea sa iti pregateasca o surpriza care sa iti arate ca regreta cu adevarat ce a facut si ca se va stradui sa nu te mai supere.

4. Sa isi lase orgoliul deoparte

Unora dintre barbati le e foarte greu sa spuna “Imi pare rau, am gresit!”. Ar trebui sa isi ceara scuze lasand deoparte orgoliul si recunoscandu-si vina.

5. Sa nu dea vina pe altcineva

E o dovada de putere si masculinitate daca isi asuma greselile si nu incepe sa dea vina pe altii sau pe diferite circumstante. In loc sa spuna ca nu e vina lui, mai bine ar recunoaste!

6. Sa iti promita ca nu va mai repeta greseala

Oricarei femei ii place sa auda iubitul spunand ca nu va mai face aceeasi greseala. Trebuie sa te faca sa ai incredere in el si sa te asigure ca va face tot ce poate ca sa nu te mai raneasca!

7. Daca nu stie cum sa isi indrepte greseala, sa iti ceara parerea!

Poate ca partenerul tau stie ca a gresit, dar nu stie cum sa repare greseala. Si de aceea nici nu iti cere iertare. Stai de vorba cu el! Fa-l sa inteleaga ca esti alaturi de el si ca vrei sa il ajuti sa repare ce a stricat. Spune-i concret ce ar trebui sa faca pentru a-l ierta. Nu numai ca veti trece peste acest moment dificil, dar va va ajuta si in viitor!

Acum ca stii cum sa il ajuti sa se maturizeze, afla si Cum sa inveti sa ierti cand pare imposibil.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!