cum il convingi cerere in casatorie

Casatoria este un pas important si amandoi trebuie sa va doriti acelasi lucru. Daca esti intr-o relatie de foarte mult timp, dar astepti in continuare ca el sa te ceara de sotie, atunci aceste sfaturi iti pot fi utile. Afla cum il convingi pe iubitul tau sa va casatoriti, fara sa faci presiuni prea mari asupra sa!

Dupa ani si ani ai reusit sa ajungi acolo unde iti doresti, ai un barbat care te iubeste si esti foarte fericita, dar momentul cel mare intarzie sa apara. Vrei sa stii cum il convingi pe iubitul tau sa va casatoriti? Este foarte simplu!

Editorii de la Yourtango.com spun cum il convingi pe iubitul tau sa va casatoriti, dar fara sa pui presiune pe el. In primul rand, trebuie sa revii cu picioarele pe pamant si sa incetezi sa te mai gandesti ca viata este ca in basme. Dar acest lucru nu inseamna sa te multumesti cu putin, ci doar sa te gandesti foarte bine daca iti doresti cu adevarat sa te casatoresti. Iar de aici totul este foarte simplu.

Cum il convingi pe iubitul tau sa va casatoriti fara sa pui presiune pe el

1. Trebuie sa intelegi ce se ascunde in spatele dorintei tale de a te casatori

Este esential sa stii care iti sunt obiectivele in viata si sa intelegi de ce este foarte important pentru tine ca si alta persoana sa aiba aceleasi obiective. Trebuie sa iti evaluezi si relatia curenta si sa iti dai seama daca amandoi sunteti pregatiti sa faceti pasul cel mare. Casatoria este o etapa foarte frumoasa, dar amandoi trebuie sa va doriti acelasi lucru. Foarte multe cupluri nu inteleg seriozitatea acestei decizii si ajung sa aiba probleme inca din primii ani de casnicie. Asadar, trebuie sa intelegi foarte bine ce presupune casatorita si sa fii pregatita cu adevarat sa faci acest pas.

2. Vorbeste deschis cu iubitul tau

Odata ce ai inteles ce inseamna cu adevarat o casatorie, trebuie sa vorbesti deschis cu iubitul tau despre planurile tale de viitor. Poate ca deja locuiti impreuna, iar iubitul tau nu intelege de ce trebuie sa va grabiti sa faceti urmatorul pas sau poate o experienta din trecut inca isi spune cuvantul asupra relatiei voastre, iar iubitul tau ezita sa se gandeasca la casatorie. Indiferent ce se intampla, trebuie sa vorbesti deschis cu iubitul tau si sa il faci sa inteleaga cat de importanta este casatoria pentru tine. Important este sa il faci sa inteleaga, nu sa il faci sa se simta obligat sa faca acest pas.

3. Spune-i de ce consideri ca este bine sa va casatoriti

Dupa ce il convingi ca mariajul este o etapa importanta din viata voastra, trebuie sa treci la actiune! Este esential sa ii spui foarte clar de ce consideri ca este foarte importanta casatoria si de ce iti doresti cu ardoare sa faci acest pas. Incurajeaza-l sa faca pasul cel mare si prezinta-i toate avantajele unei casnicii.

4. Incearca sa dai dovada de maturitate

Acum, daca ai reusit sa il pui pe ganduri, nu trebuie sa stai zilnic in spatele sau si sa-i repeti la nesfarsit ca vrei sa te mariti. O dovada de maturitate din partea ta ar fi aceea de a-ti intelege partenerul de viata si de a intelege seriozitatea acestui pas in viata. Asta inseamna sa intelegi pe deplin ce inseamna casatoria si incet incet sa incepi sa faci loc in viata ta pentru o noua etapa. Totul trebuie facut pas cu pas, cu foarte multa intelegere si comunicare!

Vrei sa faci pasul cel mare? Afla care e cea mai buna varsta pentru casatorie!

Foto: Guliver