Cum isi dau seama barbatii ca femeile ii insala. La ce sa fie atenti

Infidelitatea este o problema cu care se confrunta tot mai multe cupluri, insa nimeni nu poate spune cu exactitate cine insala mai des. De multe ori, tendinta generala este sa credem ca barbatii sunt cei care calca stramb, insa sunt situatii in care femeile sunt nemultumite de viata sentimentala pe care o au si exista posibilitatea sa caute dragoste si afectiune in exteriorul relatiei, scrie menshealth. Si totusi, cum isi dau seama barbatii ca femeile ii insala?

Femeile care sunt multumite de relatia pe care o au, se simt implinite din punct de vedere sentimental si au parte de sex de calitate nu au tendinta sa insele, mai ales daca au planuri de viitor. Cand iubesc cu adevarat, ele se dedica complet vietii de cuplu si nu se gandesc sa caute atentie in alta parte.

Cum isi dau seama barbatii ca femeile ii insala? Un prim semn ar fi acela ca exista o nemultumire legata de viata sentimentala.

Cum isi dau seama barbatii ca femeile ii insala

1. Nu sunt deloc multumite de viata in doi

Pe masura ce inainteaza in varsta, multe femei devin tot mai nesigure pe ele si isi pun foarte multe intrebari legate de viata lor sentimentala. Se vor intreba daca deciziile pe care le-au luat de-a lungul timpului au fost bune si se vor gandi tot mai mult la viitor. Mai mult decat atat, in cazul in care au unele nemultumiri, ele vor incerca sa compenseze toate acele lucruri care nu le aduc fericirea. Asadar, exista posibilitatea sa caute dragoste si afectiune in exteriorul relatiei.

2. Pun mai mult pret pe cariera decat pe relatia de cuplu

Potrivit psihologilor, femeile isi seteaza mai multe obiective profesionale in viata. Ele vor sa atinga mai repede succesul, isi doresc sa fie independente din punct de vedere financiar si considera ca nimic nu trebuie sa le impiedice sa faca tot ceea ce si-au propus. Iar de aici pornesc toate problemele din viata sentimentala. Femeile independente ajung sa se concentreze mai mult asupra carierei, asa ca ajung sa isi neglijeze relatia si partenerul si vor fi mai deschise catre aventurile de o noapte.

3. Vor sa se razbune

Daca femeile sunt nesigure pe ele, au unele indoieli legate de loialitatea partenerului sau cred ca acesta a calcat stramb, ele vor fi mai motivate sa se razbune. Multe femei considera ca doar in acest fel pot echilibra situatia, asa ca vor fi dispuse sa aiba o aventura de o noapte sau, in unele cazuri, sa isi caute un amant. Ce ar putea sa faca barbatii in aceasta situatii? Psihologii spun ca primul pas este sa recunoasca ca au fost infideli, pentru ca exista posibilitatea ca femeile sa fie mai sensibile si sa ii ierte.

4. Se plang de clipele petrecute in dormitor

Nivelul de oxitocina este responsabil pentru starea de bine si o viata implinita, iar o relatie fericita ajuta la cresterea nivelului de oxitocina. Femeile isi doresc sa fie iubite, apreciate si satisfacute, iar cele mai multe ajung sa isi insele partenerul in momentul in care sunt nemultumite de relatia pe care o au sau nu au parte de sex de calitate. Ele au nevoie sa primeasca complimente, sa se simta ocrotite si isi doresc sa vorbeasca deschis despre orice cu partenerul de cuplu.

5. Lipsa iubirii duce la infidelitate si despartire

Femeile care nu se mai simt iubite sau nu mai au sentimente fata de partenerul de cuplu sunt predispuse sa insele. Din moment ce ele nu mai considera ca relatia in care sunt implicate poate evolua, vor fi mai deschise catre aventuri de o noapte. Mai mult decat atat, potrivit unui studiu la care au participat 100 de femei si barbati, aventurile extraconjugale reprezinta solutia cea mai buna de a iesi dintr-o relatie nesatisfacatoare.

Daca ti-a placut articolul despre cum isi dau seama barbatii ca femeile ii insala, iata si un articol cu adevaratele motive pentru care femeile insala. Nu e ca in cazul barbatilor!

Foto: Guliver