Cum iubeste un barbat matur si cum se poarta la inceputul relatiei.

Cum iubeste un barbat matur? Spre deosebire de cei imaturi, e foarte preocupat de felul in care te simti si de fericirea ta! Bucuria lui e sa te faca pe tine sa zambesti.

Barbatii maturi au avut deja portiile lor de dezamagiri in dragoste de-a lungul timpului, asa ca stiu mai bine ce isi doresc de la o relatie. De asemenea, nu mai au chef de tot felul de jocuri si nu vor sa mai piarda timpul. E important sa stii cum iubeste un barbat matur inca de la inceputul relatiei, ca sa iti dai seama ce fel de om se afla in preajma ta. Fii atenta si nu il trata ca si cum ar fi un copil!

Cum iubeste un barbat matur

1. Timpul

In primul rand, un barbat matur nu se fereste sa petreaca timp cu tine, noteaza Maturedatinguk.com. Cand incepe sa iti acorde mai multa atentie si vrea sa petreaca mult timp cu tine, iti dai seama ca un barbat matur e pe punctul de a se indragosti de tine. In contrast, un barbat imatur va acorda o multime de timp altor activitati, care te exclud, si chiar va incerca sa te ignore, crezand ca asa te vei indragosti de el.

2. Vrea sa te ajute

Cum iubeste un barbat matur? Nu se fereste sa faca lucruri care pentru tine sunt mai importante decat pentru el. De exemplu, merge cu tine la cumparaturi, desi el nu e amator de asa ceva. Sau iese in parc cu tine si cateii tai. Din cand in cand, planuieste excursii-surpriza ca sa iti faca o bucurie.

3. Conversatiile sunt mereu personale

Daca inca nu stii cum iubeste un barbat matur, ei bine, afla ca va fi mereu interesat sa afle ce ti se intampla. Conversatiile sunt mereu personale, relaxate si intense.

4. Are incredere in tine

Barbatii tind sa fie rezervati si tacuti. Dar cand un barbat incepe sa se deschida, inseamna ca incepe sa aiba incredere in tine. Un barbat matur nu se fereste sa iti ceara parerea chiar si in situatii care nu te privesc.

5. E atent si sensibil la ce ti se intampla

Cum iubeste un barbat matur? Cu cat e mai indragostit de tine, cu atat e mai atent si mai sensibil la tot ce tine de tine. Vrea sa fie parte din viata ta la capacitate maxima si face orice ca sa te vada zambind.

6. Te trateaza diferit

Un barbat matur care te iubeste nu te va trata niciodata ca pe o persoana obisnuita, ci ca pe una speciala, asa cum esti pentru el.

7. Te poti baza pe el

Nu poti sa te bazezi pe un baiat, dar pe un barbat matur, da. Iti dovedeste constant ca poti sa ai incredere in el si ca e de ajutor.

8. E lider in cel putin un aspect din viata lui

Un barbat matur e lider in cel putin un aspect al vietii lui, fie ca este vorba despre familie, prieteni sau in general.

9. Respectul

Un barbat matur trateaza femeile cu respect. La capitolul acesta, e destul de simplu!

10. Incearca sa ajute

Un barbat care intelege ca fericirea cea mai mare vine din a-i ajuta pe altii, nu pe sine, e un barbat matur. El va avea intotdeauna grija sa te protejeze si sa te faca sa te simti speciala.

FOTO: Guliver

Citeste si: E pregatit pentru o relatie serioasa? Indiciile care iti dau raspunsul.