Cum prinzi cu minciuna un barbat

Sa prinzi cu minciuna un barbat pare a fi un lucru destul de complicat, insa este suficient sa fii atenta la semne si sa identifici acele neconcordante care il dau de gol, scrie webmd.com. Cum prinzi cu minciuna un barbat? Simplu. Il lasi sa vorbeasca si ii analizezi fiecare cuvant!

Oamenii de stiinta sunt de parere ca este destul de simplu sa iti dai seama cand cineva te minte, este suficient doar sa ii analizezi comportamentul si sa tragi singura concluziile.

Cum prinzi cu minciuna un barbat? Ii ceri mai multe detalii despre ceea ce face, despre obiceiurile pe care le are sau esti atenta la modul in care se comporta atunci cand este cu tine.

Cum prinzi cu minciuna un barbat

1. Fii atenta la neconcordantele care apar in povestile lui

Crezi ca iubitul tau te minte? Asculta cu atentie tot ceea ce iti povesteste si fii atenta la neconcordantele pe care le observi. Daca unele lucruri nu se potrivesc cu realitatea, este posibil ca iubitul tau sa inventeze unele dintre ele, sa omita detalii importante sau sa incerce sa iti distraga atentia de la ceea ce este important sa stii.

2. Pune-i intrebari capcana

Potrivit studiilor, aproximativ 4% dintre persoane pot sa minta fara sa clipeasca. Cu toate acestea, poti sa afli destul de usor daca un barbat te minte, spun specialistii. Asculta-l cu atentie, analizeaza-i comportamentul si pune-i intrebari capcana atunci cand nu se asteapta. Daca raspunsul intarzie sa apara sau iubitul tau incearca sa evite subiectul, atunci in mod sigur te minte.

3. Analizeaza-i gesturile

Specialistii sustin ca unele gesturi pe care un barbat le face nu se potrivesc cu ceea ce iti povesteste, asa ca este important sa fii atenta la limbajul trupului si sa incerci sa iti dai seama daca iubitul tau incearca sa iti ascunda ceva. De exemplu, atunci cand mint, unele persoane au tendinta sa priveasca in alta directie sau sa incline capul.

4. Priveste-l in ochi

O persoana care minte nu poate sa mentina contactul vizual, asa ca, daca simti ca iubitul tau te minte, priveste-l in ochi in momentul in care incearca sa sustina un anumit lucru. Vei observa ca privirea lui va fi pierduta sau va clipi foarte des in momentul in care devine nesigur pe el. Mai mult decat atat, este posibil ca mainile sa ii transpire sau sa aiba respiratia mai grea.

Daca ti-a placut articolul despre cum prinzi cu minciuna un barbat, iata si un articol cu gesturi care iti arata ca minte!

Foto: Guliver