Cum sa faci sex mai romantic

Sexul romantic este atunci cand intre doua persoane exista sentimente profunde, dar si atractie fizica, scrie elitedaily.com. Este vorba despre acele momente in care te detasezi complet de realitate si te lasi purtata de val, savurezi fiecare moment pe care il petreci cu iubitul tau si nu iti este teama sa iti exprimi dorintele sexuale. Vrei sa stii cum sa faci sex mai romantic cand dragostea lipseste cu desavarsire?

A face sex inseamna a face dragoste, cel putin asa sustin persoanele care sunt indragostite. Daca esti implicata intr-o relatie de ceva timp, dar iti este greu sa fii romantica, sa te daruiesti complet iubitului tau sau sa te lasi purtata de val in momentele cele mai dulci, inseamna ca iti este greu sa te detasezi de realitate, sa privesti dincolo de actul sexual in sine si sa te bucuri de ceea ce este firesc. Cum sa faci sex mai romantic? Cu multa rabdare, desigur!

Cum sa faci sex mai romantic – etape si reusite

In primul rand, daca iti doresti sa ai parte de sex mai romantic cu iubitul tau, ai nevoie de foarte multa rabdare. Si timp. Este important sa inveti sa te deconectezi, sa intelegi cat de important este sexul atat pentru tine, cat si pentru el. Sexul romantic inseamna sa te conectezi complet cu iubitul tau, sa traiti in prezent si sa va bucurati de fiecare moment. Sexul romantic inseamna sa vezi dincolo de goliciunea actului in sine si sa intelegi cat de important este pentru corpul tau. Cat de important este sa se simta dorit, iubit, cucerit. Chiar daca iti este greu sa te implici emotional, poti incerca sa faci ca sexul sa fie mult mai placut, pentru amandoi!

Cum poti sa faci sex daca nu esti indragostita cu adevarat?

Te intrebi cum poti sa faci sex daca nu esti indragostita cu adevarat? Probabil ca, de-a lungul timpului, ai invatat ca sexul este foarte important intr-o relatie. La fel si dragostea. Dar, de cele mai multe ori, sexul si dragostea nu au fost pe aceeasi linie si de aici apar o serie de probleme sau, mai rau, inhibitii si frustrari. De regula, oamenii se indragostesc foarte usor, se indragostesc de idei, de locuri, de alti oameni si de multe ori confunda dragostea cu dorinta de a face sex.

Potrivit sexologilor, corpul uman este surprizantor. Doua persoane se pot conecta la nivel sexual, iar acest lucru se intampla in momentul in care se detaseaza complet de gandirea rationala si traiesc momentul. Cum sa faci sex romantic cand dragostea lipseste cu desavarsire? Este suficient sa renunti la toate gandurile pe care le ai, sa uiti de toate frustrarile si supararile si sa-ti asculti corpul. Sa iti dai voie sa te simti bine, sa traiesti clipa si sa faci totul asa cum simti.

Iata si un articol cu tehnici sexuale tantrice pentru o viata sexuala implinita!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver