Curatenia de primavara - cum sa iti faci ordine in viata amoroasa.

Primavara e sezonul unui nou inceput si e bine sa profiti de el ca sa-ti faci ordine in viata amoroasa, daca inca nu ti-ai gasit alesul! In primul rand, lamureste-te ce vrei de la partenerul potrivit tie!

Primavara este vazuta ca un sezon al renasterii si, prin urmare, e momentul ideal in care sa faci un pas in spate si sa arunci o provire de ansamblu asupra vietii tale. Daca e cazul, fa schimbari. Fa ordine in viata amoroasa! Cum? Reflecteaza asupra felului in care actiunile tale sunt in concordanta cu dorintele si nevoile tale si vezi daca aloci destul de multa energie fizica si mentala incercarii de a-ti gasi un partener asa cum iti doresti.

“Uneori ramanem blocati si repetam aceleasi situatii cand iesim la intalniri, in cautarea partenerului ideal. Numai ca, daca vezi ca aceste obiceiuri nu iti aduc ceea ce iti doresti, inseamna ca trebuie sa le schimbi”, a spus Amy Baglan, CEO si fondatoare a unei aplicatii de intalniri, citata de Bustle.com.

Cum sa iti faci ordine in viata amoroasa

1 Lamureste-te ce vrei

Cand vrei sa intri intr-un nou capitol in ceea ce priveste viata amoroasa, e important sa iti stabilesti niste intentii. Nu intra intr-o noua etapa din viata ta cu ochii inchisi, ci gandeste-te bine ce fel de partener vrei sa iti gasesti. Ce calitati vrei sa aiba? Ce iti doresti de la urmatoarea ta relatie? Daca simti nevoia, fa-ti o lista.

2 Atrage o atitudine pozitiva

Ca sa ai parte de pozitivism, trebuie sa il manifesti, pentru ca atragem energia pe care o oferim. Asa ca alunga negativismul si pesimismul si fa-ti ordine in viata amoroasa. E important sa folosesti termeni pozitivi cand iti spui ce iti doresti, in loc sa-ti spui ca “nu vrei” unele lucruri.

3 Cauta marile calitati in fiecare persoana pe care o intalnesti

Cu totii avem in minte niste calitati pe care speram sa le gasim la un partener ideal. Si, desi e bine sa intelegi ce iti doresti si ce nevoi vrei sa iti indeplineasca viitorul tau partener, ar trebui sa nu ii discreditezi imediat pe cei care nu indeplinesc toate cerintele. Nu fiecare barbat pe care il vei intalni este “acela”, dar asta nu inseamna ca nu poti sa il apreciezi pentru calitatile pe care le are.

4 Urmareste activ sa te intalnesti cu barbati asemanatori tie

Daca te invarti in cerc si simti ca intalnesti mereu acelasi gen de tipi, inseamna ca te limitezi la o retea restransa de oameni. Fie ca iesi numai cu barbati de pe aplicatiile de intalniri, fie ca e vezi numai cu cei din acelasi cerc de prieteni, concluzia e ca sunt toti cam la fel. Dar in lume sunt barbati de tot felul, extrem de variati, multi dintre ei asemanatori tie! Primavara asta fa-ti ordine in viata amoroasa si pleaca in cautarea unor barbati care au pasiuni si interese comune cu ale tale!

FOTO: Guliver

Citeste si: 19 reguli utile pentru intalniri. Cum sa ai succes la barbati.