Cum sa organizezi o intalnire de neuitat. Fa-o tu, daca el nu stie cum!

Ai avut vreodata parte de o intalnire de neuitat organizata de iubitul tau? Atunci esti o norocoasa! Dar, daca iubitul tau nu e foarte creativ, nu inseamna ca nu poti avea una! Organizeaza chiar tu ceva ce nu veti uita niciunul!

Intalnirile au doua scopuri principale: sa cunosti pe cineva si sa iti ramana in memorie. Dar la cate intalniri memorabile ai fost? La prima intalnire e mai greu sa organizezi ceva pe gustul partenerului, pentru ca nu il cunosti si nu stii ce ii place. Dar dupa prima intalnire ati facut ceva ce nu ai uita niciodata? Daca partenerul tau nu e foarte creativ, poti organiza chiar tu o intalnire de neuitat. Tine cont de sfaturile celor de la Elitedaily.com si s-ar putea sa iasa ceva interesant!

5 idei pentru o intalnire de neuitat

1. O intalnire activa

Exista si studii care au demonstrat ca activitatile cu grad mai mare de implicare fizica vor crea conexiuni mai puternice intre parteneri, deci si la inalnire. Activitatile creeaza amintiri mai puternice si va apropie mai mult. Alege o activitate pentru care e nevoie de doi oameni. Nu va duceti la film, pentru ca nu veti interactiona si nu e nevoie de doi ca sa te uiti la film. Alege o plimbare in tandem cu bicicleta sau un sport in care sa jucati unul impotriva celuilalt. Putina competitie nu strica, mai ales daca va distrati!

2. Fa intalnirea unica

La un moment dat, trebuie sa mancati. Mai ales dupa ce faceti ceva care presupune miscare. Asa ca alege un loc – poate fi un restaurant scump sau o rulota cu hamburger, nu conteaza! – in care partenerul tau nu a mai mancat niciodata. De ce? Pentru ca, in primul rand, o sa tina minte mereu ca tu ai fost cea care l-a dus prima data in locul respectiv. In al doilea rand, alegerea unui loc nou adauga entuziasm intalnirii, mai ales daca mancarea e buna!

3. Ceva special

De obicei, oamenii isi fac cadouri in momente speciale. Dar, daca vrei sa ii oferi iubitului tau o intalnire de neuitat, fa-i un cadou fara un motiv anume. Nu trebuie sa fie ceva scump! Un CD, o carte sau bilete la un concert. Bineinteles, varianta cadoului fara motiv e buna cand deja va cunoasteti de ceva timp!

4. Ceva inspirational

Cele mai puternice emotii sunt cele care creeaza o intalnire de neuitat. Asa ca fa-l sa spuna “uau!”. Fie ca il duci la Observatorul Astronomic, intr-o casa parasita spectaculoasa sau la un bar de pe acoperisul unei cladiri inalte, important e sa fie uimit de ce ii propui.

5. Fa sa se simta confortabil

Dincolo de uimire si admiratie, cand te vezi cu partenerul tau vrei sa te simti confortabil. O alta idee de intalnire de neuitat este una extrem de simpla. Cheama-l la tine acasa, ofera-i o pijama calduroasa si mancati ceva ce va place in timp ce jucati un boardgame sau va uitati la un film. O intalnire nu inseamna intotdeauna iesiri in oras si locuri excentrice sau romatism exagerat. Important este sa va simtiti bine impreuna si sa construiti noi amintiri, cat mai frumoase!

FOTO: Guliver

Citeste si: Vrei sa fii relaxata inainte de prima intalnire? Poti s-o faci!