gentleman

Un gentleman nu e doar barbatul care iti deschide portiera de la masina ori care iti pune haina pe umeri. E mult mai mult de atat. Un gentleman actioneaza tot timpul in favoarea ta si te face sa te simti importanta, ocrotita, iubita.

Cand incepi o relatie cu un barbat te gandesti la ce iti doresti de la el si analizezi daca este cel potrivit pentru tine. Dar mai este ceva important, la care ar trebui sa fii atenta! Ceva ce o sa inveti din randurile urmatoare: cum sa recunosti daca el este sau nu un adevarat gentleman. Fiindca si de asta depinde daca relatia va functiona sau nu! Editorii de la allwomenstalk.com ne vin in ajutor cu sapte ponturi ca sa-l descoperim pe gentleman-ul perfect!

7 semne ca iubitul tau este un adevarat gentleman

1. Iti sare in ajutor oricand! Si face la fel si cu oamenii apropiati. Acesta este unul dintre semnele clare care iti arata ca iubitul tau este un gentleman. Genul de om care este intotdeauna gata sa te ajute oricand ai nevoie, cu orice. Si nu face acest lucru ca sa te impresioneze fiindca la fel procedeaza si cu oamenii din jurul lui, chiar daca este vorba despre familie, prieteni, vecini sau straini. Daca el obisnuieste sa faca gesturi frumoase, fara a astepta ceva special in schimb, inseamna ca esti o norocoasa.

2. Familia e pe primul loc. Isi pune apropiatii la loc de cinste, fie ca este vorba despre parinti sau prietenii apropiati? Ei bine, ai ales un gentleman fiindca la fel va face si cu tine daca relatia functioneaza!

3. Prefera faptele, nu vorbele. Oamenii carora le pasa de tine vor miza intotdeauna pe actiuni, in detrimentul cuvintelor, iar o persoana care nu se ghideaza doar dupa propriile interese este cu siguranta una pe care trebuie sa o pastrezi. Cu alte cuvinte, daca, spre exemplu, are grija de casa cand tu nu te simti bine, ai ales excelent! Pe de alta parte, daca el iti spune „Biata de tine, pacat ca te simti rau“ si apoi alearga sa-si vada prietenii, ar trebui sa-ti reconsideri alegerea.

4. Respecta oamenii. Un gentleman poarta respect celor din jurul lui, nu doar femeilor, ci tuturor celor pe care ii intalneste, indiferent de sex, credinta, profesie, avere sau pozitie sociala.

5. Te sprijina. Un alt semn care te ajuta cum sa recunosti un gentleman este acela ca are incredere in aspiratiile tale, in cariera ta si in alegerile pe care le faci in viata. Sigur, asta nu inseamna ca te-ar sustine si cand vine vorba despre vicii, precum abuzul de alcool sau de droguri.

6. Este onest. Nu se joaca cu mintea sau cu inima ta, ci e sincer – acesta este un gentleman. Nu se va distanta dupa prima intalnire, ca sa te determine sa te apropii sau ca „sa te puna pe jar“ si nici nu va incerca sa te umileasca sub nicio forma. Totodata, categoric nu se va lauda prietenilor cand intalnirea voastra se va incheia cu un mic-dejun in pat.

7. Iti este alaturi la bine si la greu. Fiecare relatie are suisuri si coborasuri, indiferent de cat de mult va iubiti, chiar daca sunteti impreuna de mai mult timp sau doar de curand. Daca el nu o ia la fuga atunci cand apar si momentele grele, inseamna ca este un adevarat gentleman!

Citeste si Secrete pentru o relatie de cuplu perfecta!

Foto: Guliver