cel mai intens orgasm

Cum sa simti cel mai intens orgasm? Am descoperit cateva secrete care tin de arta placerii si am aflat cum sa deblocam energia sexuala pe Mind Body Green.

“Placerea de a trai si placerea de a avea orgasm sunt identice. Anxietatea extrema a orgasmului pune baza fricii de de viata, de a trai” – Wilhelm Reich.

Materialul lui Wendy Stregar de pe Mind Body Green incepe cu acest citat. Asa e ca te regasesti in cele cateva vorbe de mai sus? Ei bine, nu esti singura. Scriitoarea vorbeste deschis despre experientele ei sexuale si concluzioneaza ca in trecut nu stia ce e orgasmul. Mai degraba, sexul era un drum catre frustrare, si nu placere.

Legatura dintre climax si anxietate

Intentia ei de a gasi placerea intensa a fost elementul ce a determinat-o sa incerce iar si iar. „Cu cat am mers mai departe in curiozitatea mea si cu cat am invatat vocabularul placerii, cu atat mi-a fost mai usor sa scap de anxietatea ce mi-a umbrit viata sexuala si capacitatea de a avea orgasm“, spune Wendy.

Cum sa simti cel mai intens orgasm? Afla ca si climaxul este in legatura cu anxietatile tale. Ia timp, antrenament, curaj si capacitatea de a-ti reveni dupa ce cazi, pentru a-ti stimula libidoul.

Deci, daca vrei sa stii cum sa simti cel mai intens orgasm, afla ca nu exista o solutie general valabila ca sa deblochezi sexualitatea sau ca sa simti climaxul ca pe o meditatie transcendentala. Este necesar sa iti intelegi sexualitatea prin prisma psihicului tau si mai ales in rapot cu propria sexualitate. Si este necesar sa te explorezi nu doar mintal si emotional, ci si fizic, ca sa afli cum sa simti cel mai intens orgasm.

Pe masura ce te explorezi si iti dai seama ce functioneaza si ce nu, ce miscari iti provoaca placere sau ce pozitii sexuale nu te ajuta sa ajungi la orgasm, pe masura ca iti descatusezi curiozitatea si iti largesti vocabularul placerii, iti va veni mai usor sa scapi de anxietatea legata inclusiv de orgasm.

Cum sa simti cel mai intens orgasm: ce sa NU faci

Voltaire spunea ca este datoria fiecarei creaturi in viata sa gaseasca placerea. Si lasand la o partea toate experientele mai putin placute sau chiar dureroase prin care trecem cautand placerea, cu totii vrem sa simtim schimbul de energie si conexiunea emotionala, profunda, a orgasmului.

Cum sa simti cel mai intens orgasm? Trebuie sa intelegi ca nu te poti determina – si mai mult, nimeni nu te poate determina – sa atingi culmile placerii. De fapt, cu cat faci eforturi sa ajungi la orgasm, cu atat e mai greu si mai inaccesibil.

Atunci cand sexul este setat cu un scop clar, avand orgasmul ca linie de finish, nu faci altceva decat sa inviti anxietatea legata de performanta sexuala in dormitor, intre voi doi. Creierul uman nu poate percepe anxietatea si excitatia sexuala in acelasi timp.

De aceea, multe femei aleg sa mimeze placerea si cred ca satisfactia partenerului e suficienta. De aceea, multi barbati au probleme legate de performanta lor sexuala.

Renunta la frici si lasa-te purtata pe culmile placerii

Cum sa simti cel mai intens orgasm? Mai intai e necesar sa inveti sa iti dai voie sa simti. Sa pierzi controlul in fata propriului corp si in fata propriului erotism. Nu mai incerca sa il controlezi.

Apoi, intoarce-te in prezent. Capacitatea de a pierde controlul atunci cand faci sex se intampla doar atunci cand esti ghidata de propria curiozitate, cand esti deschisa la ce ce intampla ACUM. Renunta la orice preconceptie despre cum ar trebui sa fie orgasmul. La orice frica.

Vestea buna este dupa ce afli cum sa simti cel mai intens orgasm, vei avea climax din ce in ce mai des si mai usor. Nu uita: gandeste-te la propriul orgasm ca la o forma de meditatie.

Citeste si: Legatura dintre un orgasm incredibil si practicarea recunostintei.

Foto: Guliver