cum sa te vindeci prin sex

Cum sa te vindeci prin sex si cum sa iti implinesti fanteziile sexuale, asa incat sa fii implinita nu doar fizic, ci si emotional? Am descoperit rolul unei vieti sexuale implinite si traite la maximum pe Mind Body Green.

Cele mai multe fantezii sexuale sunt bazate pe submisivitate, dominatie si incalcatul regulilor. Si poate uneori te intrebi si tu de unde si cum te-ai simtit atat de excitata cu gandul la o fantezie sexuala care iese din sfera normalitatii. Daca ai ignorat aceste fantezii sexuale, te anuntam ca poti sa te vindeci prin exprimarea sexualitatii tale.

Da-ti voie ca cele mai ascunse ganduri si dorinte sa fie exprimate

Poate cea mai interesanta idee in acest sens este despre originile fanteziilor noastre sexuale si potentialul lor de a ne invata cum sa te vindeci prin sex. Cum sa atingi evolutia sexuala si placerea.

Fanteziile noastre emotionale si nu numai au rolul de a exprima emotii nerezolvate, neintelese, conflicte interne, pe care creierul nostru vrea sa le gestioneze. Acest lucru se intampla in subconstient inca din adolescenta, cand incercam transformarea oricarui gand negativ sau a oricarei experiente dureroase in ceva placut. Cea mai la indemana metoda este prin exprimarea sexualitatii. Si asta pentru ca exprimarea sexualitatii si a fanteziilor sexuale vindeca. Insa de cele mai multe ori, tocmai aceste dorinte ascunse ne fac mintea constienta, rationala, sa se simta vinovata, plina de rusine sau de frica. Si tocmai de aceea trebuie sa-ti analizezi fanteziile sexuale pentru a sti cum sa te vindeci prin sex!

Cum sa te vindeci prin sex – accepta-ti fanteziile sexuale

Te poti simti confuza sau coplesita de cele mai provocatoare fantezii sexuale. Si e posibil sa nu-ti dai voie sa le simti, ce sa mai spunem de exprimarea lor?! Cum sa te vindeci prin sex? Exprimandu-ti aceste fantezii, intrucat, in primul rand, vei debloca energia folosita pentru a ascunde dorintele erotice. Atunci cand iti accepti fanteziile sexuale, atunci cand nu le mai lasi sa fie suprimate, atunci cand le aduci in constient, vei experiementa o viata sexuala imbunatatita.

Putere, control, submisie, dominanta: toate sunt in noi, cu toate rezonam

De ce a devenit Fifty Shades Of Grey un film atat de cunoscut? Acolo se intalnesc durerea si sexualitatea si acolo vedem cum sa te vindeci prin sex. Cum sa-ti dai voie sa te exprimi, sa experimentezi placerea provocata de imbratisarea tuturor dorintelor ascunse. Trecand de frici, trecand de traume, trecand de limitari. Recunoscand amintirile dureroase, aducand in constient ranile trecutului si dandu-ne voie sa ne simtim satisfacuti, sa simtim placerea.

Citeste si: Cum te folosesti de sexualitate: energia sacrala te ajuta sa ai succes.

Foto: Guliver