Cum sa-ti gasesti dragostea pe Tinder.

Nu e imposibil sa-ti gasesti dragostea pe Tinder, dar nu e nici usor. Chiar deloc! Daca vrei o relatie serioasa, nu te sabota spunand ca nu vrei ceva serios. Descrie-te sincer si scrie la profil ca nu te intereseaza sexul ocazional!

Un editor de la Yourtango.com, Yvonne Allen, a fost invitata sa vorbeasca in fata unui grup de femei tinere despre tema “Dragostea moderna in vremea Tinderului”. In acel moment, Yvonne a inceput sa reflecteze la ce ar putea sa insemne “dragostea moderna”. Iar raspunsul nu e simplu. Acum cateva zeci de ani era ceva special sa iesi la o intalnire – pentru ca baiatului ii trebuia mult curaj sa invite fata si risca sa se faca de ras daca lucrurile nu mergeau bine (pentru ca, de obicei, se cunoscusera in cartier sau la birou). In timp ce toata presiunea era pusa pe el, femeia era destul de “neajutorata”: accepta sau nu invitatia, dar nu avea initiativa. Pe-atunci, partea sexuala trebuia luata incet. Dar, in ziua de azi, lucrurile s-au schimbat.

E posibil sa-ti gasesti dragostea pe Tinder?

In ziua de azi, daca vrei sa iti gasesti un partener, e suficient sa publici pe un site sau aplicatie de intalniri cateva informatii despre tine si imediat vei avea de ales intre mai multe posibilitati. Daca avnsurile tale sunt respinse, nu ai de ce sa te simti jenata sau dezamagita.

Totusi, desi tehnologia de azi usureaza posibilitatea de a-ti gasi un partener, e o provocare sa construiesti o relatie reala cu un barbat. E posibil sa-ti gasesti dragostea pe Tinder? E mai degraba posibil sa ai o multime de intalniri care par promitatoare, dar care nu duc nicaieri.

Iar acest lucru te poate dezamagi, mai ales daca ti-ai imaginat ca o sa-ti gasesti dragostea pe Tinder, ai cunoscut un tip care te-a atras mult, cu care sexul a fost fabulos si apoi, dupa cateva intalniri, n-ai mai auzit nimic despre el.

Cum sa procedezi pe Tinder daca vrei ceva serios

Daca intri pe Tinder sau o alta aplicatie sau site de intalniri cu un scop mai inalt decat de a iesi de cateva ori cu un tip, e bine sa specifici acest lucru in descrierea pe care ti-o treci acolo. Ca sa ai sanse sa-ti gasesti dragostea pe Tinder, mentioneaza ca vrei o relatie de prietenie care ar putea sa duca la ceva mai mult.

In loc sa dai vina pe tehnologie ca iti scoate in cale barbati interesati numai de sex, asuma-ti alegerile si fii clara, spunand ca sexul ocazional nu te intereseaza. Pentru ca oricine poate gasi, prin Tinder, parteneri de intalniri si sex fara obligatii, dar relatiile adevarate, bazate pe prietenie, nu sunt usor de obtinut. Asa ca fii sincera cand te descrii, cand spui ce cauti pe Tinder, si nu subestima importanta prieteniei in orice relatie!

FOTO: Guliver

Citeste si: Ce barbati sa eviti pe Tinder. 18 profile interzise.