Cum sa verifici profilul de Facebook al unui barbat

Esti adepta intalnirilor online, dar te gandesti ca exista posibilitatea sa intalnesti barbati care nu au nicio treaba cu ceea ce sunt ei in realitate? Ei bine, oricat de complicate par sa fie lucrurile atunci cand vine vorba despre retelele de socializare, este destul de simplu sa verifici profilul de Facebook al unui barbat, scrie elitedaily.com. 

Sa spunem ca iti place sa folosesti si alte aplicatii, cum ar fi Tinder, si ai intalnit un barbat care pare sa fie destul de atragator. Sansele ca el sa fie o persoana cat se poate de obisnuita sunt destul de mari, dar exista si posibilitatea ca el sa aiba cateva obiceiuri sau tabieturi mai putin comune. Pasul urmator este sa-i cauti profilul de Facebook si sa-l analizezi. In orice caz, indiferent ce parere ai la prima vedere, este important sa stii cum sa verifici profilul de Facebook al unui barbat.

Cum sa verifici profilul de Facebook al unui barbat

1. Cauta dupa numarul lui de telefon

Daca ai numarul lui de telefon, inseamna ca aplicatiile pe care le-ai folosit au dat rezultate, iar acum urmeaza sa stabiliti o intalnire. Desigur, poti sa mergi la risc sau poti sa faci o scurta verificare dupa numarul lui de telefon. Nu sunteti prieteni pe Facebook? Nimic mai simplu! Poti sa-i gasesti profilul daca introduci numarul lui de telefon in bara de cautare de la Facebook. Astfel, vei gasi persoana care te intereseaza si vei putea afla daca informatiile pe care el ti le-a spus sunt adevarate.

2. Cauta poze dupa numele lui

Ok, sa spunem ca ai gasit profilul lui de Facebook, dar nu esti multumita de informatiile pe care le-ai aflat si iti doresti sa afli mai multe lucruri despre viata sa sau despre activitatile pe care le desfasoara. Are doar cateva poze de profil si cateva poze de coperta care nu sunt relevante? Poti sa avansezi cautarile si sa scrii “recent photos of/poze recente cu”, iar apoi sa tastezi numele lui. Vei avea parte de o surpriza!

3. Cauta dupa paginile pe care le urmareste

O alta cautare foarte simpla, dar care te ajuta sa afli mai multe informatii despre el, este cea dupa paginile pe care le urmareste. De exemplu, poti sa scrii in bara de cutare “pages liked by”, iar apoi sa scrii numele lui. Rezultatul? Vei afla ce pasiuni are, ce pagini urmareste destul de des sau in ce comunitati este inscris. Chiar daca nu sunt destul de relevante, aceste informatii te pot ajuta sa afli cateva lucruri despre barbatul cu care urmeaza sa iesi la intalnire.

4. Cauta poze la care a dat Like

Urmatorul pas este sa cauti poze la care el a dat Like. Este destul de usor, trebuie doar sa tastezi cuvintele cheie in bara de cautare si vei avea acces la pozele la care el a dat Like. Poate ca vei da peste cateva poze mai putin obisnuite sau poate vei afla ca a urmarit cateva site-uri pentru adulti. Dar, cu toate acestea, este bine sa nu tragi o concluzie dupa aceasta analiza si sa-i oferi, totusi, o sansa.

Iata si un articol despre ce sa nu scrii pe Facebook!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver