Amanarea orgasmului. Cum sa il faci mai intens si mai de durata.

Amanarea orgasmului e o practica sexuala care te duce aproape de orgasm, fara a-l atinge, de mai multe ori, pentru ca efectul final sa fie uimitor. Pentru a o stapani, ai nevoie de mult timp si de o buna comunicare cu partenerul.

Daca ajungi greu la orgasm sau pur si simplu iti doresti unul mai intens, ia in calcul amanarea orgasmului. Multe femei au probleme cu a ajunge la orgasm. Fie ca iti ia prea mult ca sa ajungi in punctul maxim de placere, fie ca partenerul tau nu prea stie ce sa faca cu corpul tau, amanarea orgasmului poate fi o solutie.

Dar ce inseamna amanarea orgasmului? E o tehnica noua care incepe sa devina tot mai frecventa, si nu degeaba. Potrivit Lovepanky.com, aceasta le ajuta pe femei sa ajunga la orgasm, care, in felul acesta, devine si mai intens.

Cum functioneaza amanarea orgasmului

In amanarea orgasmului, ideea este ca partenerul sa te aduca pe punctul de a avea orgasm – la marginea orgasmului -, iar apoi sa se opreasca. La inceput, nu pare placut, pentru ca simti ca esti oprita din a ajunge la placere, dar peste putin timp e posibil sa ai parte de o experienta mult mai exploziva.

Dupa ce corpul tau ajunge foarte aproape de orgasm de mai multe ori, eliberarea finala e mult mai puternica. Dar cum sa faci ca sa reusesti? Pentru ca exista si reversul medaliei: sa amani prea mult si sa nu mai ai orgasm deloc.

Cum poti sa provoci amanarea orgasmului

1 Comunica cu partenerul

Inainte de a te gandi la amanarea orgasmului ca metoda de crestere a placerii sexuale, asigura-te ca ai o comunicare deschisa cu partenerul. Si tu si partenerul trebuie sa stiti cand “sunteti aproape”, in timp util.

2 Dispozitia

Amanarea orgasmului nu functioneaza decat daca aveti dispozitia pentru asa ceva. Atmosfera conteaza: lumanari, muzica, spatiu intim. Daca aveti chef, folositi niste lubrifiant inainte.

3 Preludiul

Preludiul e important mereu, dar mai ales cand vreti sa amanati orgasmul. Practic, ideea principala este sa va apropiati de orgasm cat mai mult, de cat mai multe ori, inainte de a va da voie sa ajungeti acolo. Acordati mult timp preludiului. Aveti grija unul la nevoile celuilalt.

4 Anuntati cand sunteti aproape

Daca partenerul nu stie cand esti aproape de orgasm, nu se poate opri la timp. Trebuie sa ii spui si la fel si el tie.

5 Poti sa incepi cu masturbarea

Daca nu crezi ca o sa poti practica amanarea orgasmului cu partenerul, poti sa incepi masturbandu-te. In felul acesta, vei capata putina experienta inainte de a incerca si cu iubitul.

6 Reincepeti usor

Nu va opriti din stimularea sexuala doar cateva secunde, pentru a incepe din nou imediat. Amanarea orgasmului e o procedura lenta. Dupa ce ai ajuns prima data aproape de orgasm, opriti-va si, apoi, incepeti din nou cu atingeri usoare. Daca va grabiti, o sa ajungi – tu sau el – prea repede la urmatorul orgasm, iar partenerul e posibil sa nu se mai poata opri la timp.

7 Nu o faceti de prea multe ori intr-un timp scurt

Nu poti sa treci printr-un infinit de amanari ale orgasmului. Daca va stimulati prea mult si va opriti, o sa devina imposibil sa mai aveti orgasm. Uneori, prea mult e prea mult.

8 Ai grija sa fiti relaxati

Relaxarea e esentiala pentru orgasm, dar si pentru amanarea lui.

9 Folositi jucarii sexuale

Daca va tenteaza, folositi jucarii sexuale. Acestea il pot ajuta pe partenerul tau sa reziste mai mult pana la orgasmul final.

10 Alocati-va mult timp pentru aceasta practica

Amanarea orgasmului nu e usor de obtinut. E nevoie de mult timp pentru a stapani aceasta practica, pentru ca trebuie sa va dati seama ce vi se potriveste. Dar, dupa ce o veti stapani, viata voastra sexuala nu va mai fi la fel. O sa aveti parte de orgasme mai puternice si de durata mai lunga.

FOTO: Guliver

Citeste si: Legatura dintre un orgasm incredibil si practicarea recunostintei.