greseli in dragoste femeie telefon

Ti-ai jurat ca nu vei mai repeta niciodata anumite greseli in dragoste si totusi mai mereu cazi in capcana de a le comite din nou. Pe huffingtonpost.com am gasit insa cateva sfaturi menite sa te readuca pe drumul cel bun!

Te intrebi cum vei iesi vreodata din umbra relatiilor trecute? Nu de putine ori ne despartim de anumiti oameni si ne combinam cu persoane similare, cu care avem parte de acelasi final nefericit. Dar pe masura ce cresti si inveti mai multe lucruri despre tine este important sa vezi si ce concluzii poti sa tragi din experientele tale si cum sa nu repeti la nesfarsit aceleasi greseli in dragoste.

Cu cat devii mai constienta de anumite semnale de alarme, cu atat vei putea face alegeri mai bune pentru tine. Solutia ca sa te vindeci de trecut este sa nu mai investesti energie pentru a salva o relatie disfunctionala. Daca-ti doresti sa fii iubita si fericita cu adevarat atunci nu te multumi cu mai putin decat meriti cu adevarat!

Cum te feresti sa faci aceleasi greseli in dragoste iar si iar

Greseli in dragoste – Asigura-te ca ai valori comune cu persoana cu care ai o relatie. Daca te casatoresti cu cineva cu valori complet diferite, te vei confrunta cu probleme complexe de-a lungul timpului care ar putea conduce la divort.

Greseli in dragoste – Nu-ti mai compara propriile tale relatii cu cea pe care o au parintii tai. Incearca sa inveti din trecutul tau personal in loc sa incerci sa eviti sa faci greselile altora.

Greseli in dragoste – Concentreaza-te pe lucrurile pe care le poti controla. Daca-ti dai seama ca nu poti controla comportamentul fostului iubit sau al parintilor tai, poti alege macar un partener care are aceeasi viziune despre dragoste, fidelitate si angajament.

Greseli in dragoste – Renunta sa mai joci rolul victimei si-n viata ta vor aparea lucruri pozitive. Cand te percepi ca o victima, actiunile tale vor arata asta si celor din jurul tau. In schimb daca te concentrezi pe punctele tale forte si nu vei fi obsedata de alegerile gresite pe care le-ai facut in trecut ai sanse foarte mari sa intalnesti omul potrivit pentru tine.

Greseli in dragoste – Nu te grabi sa te implici intr-o relatie romantica. Intalneste-te cat de des poti cu tipul de care-ti place, petrece cat mai mult timp cu el si asigura-te ca-l cunosti foarte bine inainte de a-ti lua un angajament foarte serios.

Citeste si: “Care e cea mai mare greseala intr-o relatie”!

Foto: Thinkstock