ce faci dupa despartire emma watson

Vrei sa stii ce faci dupa despartire ca sa te refaci mai repede? Actrita Emma Watson a dezvaluit secretul ei: a facut un juramant de tacere vreme de sapte zile!

Te intrebi si tu ce faci dupa despartire ca sa revii cat mai repede la viata ta frumoasa? Iata ce a facut actrita Emma Watson (25 de ani). Ea s-a despartit de iubitul ei, jucatorul de rugby Matt Janney, la sfarsitul lui 2014, dupa o frumoasa poveste de iubire. La acea vreme, a spus ca a fost o despartire amiabila, dar tot “oribila”.

In cel mai recent interviu, din numarul din septembrie al revistei Vogue, vedeta din Harry Potter, a dezvaluit cum a trecut peste acea despartire dureroasa. Ea a marturisit ca a ales o “retragere tacuta” chiar inainte de despartirea propriu-zisa iubitul ei. De ce? Pentru a putea sa treaca peste durerea pricinuita de despartire.

“Ma simteam inconfortabil chiar si inainte de finalul relatiei. Am intrat intr-o perioada de tacere, pentru ca am vrut sa imi dau seama cum e sa raman singura, cu mine insami”, a spus ea.

Ce faci dupa despartire?

Vrei sa stii cum ce faci dupa despartire ca sa te refaci rapid? Iata solutia Emmei Watson: imediat dupa ce despartirea a avut loc, vedeta din Harry Potter, a mers in Canada, in Muntii Stancosi, la un refugiu unde a tinut un juramant de tacere timp de o saptamana.

Daca stai sa te gandesti, in general, linistea nu face parte din planul de revenire de dupa o despartire. Dimpotriva, o despartire vine la pachet cu plans zgomotos si intalniri cu prietenele, care incearca prin orice mijloace sa te faca sa-ti revii. Si, totusi, tacerea pare sa-i fi prins bine Emmei Watson, care arata cu adevarat senina.

Ce faci dupa despartire? Tacerea si meditatia, o solutie ca sa-ti revii mai repede

In Statele Unite exista mai multe centre de tacere, unde te poti refugia cand ai nevoie. Fie ca ai trecut sau nu prin vreo despartire.

In unele centre poti practica Zen si tacere deplina timp de o saptamana. In altele – daca e prea greu sa stai fara sa vorbesti sapte zile – poti petrece sase zile in campus, dar tacerea deplina dureaza doar o zi, iar in celelalte poti tine cateva zeci de minute de meditatie. Ce mai poti face in aceste centre: sa meditezi in timp ce te plimbi in aer liber, in gradini cu plante naturale si copaci, sa practici meditatii de auto-purificare sau de auto-observare.

Si in Romania exista centre in care poti invata, mai intai asistata de cineva, cum sa meditezi.

Acum ca ai aflat cum poti folosi tacerea in procesul de refacere care urmeaza unei despartiri, afla si Care sunt partile bune cand te desparti de partener.

Foto: Guliver