de ce e bine sa ierti femeie in soare

Nu lasa gandurile toxice, certurile si micile ciondaneli pe care le ai cu cei din jurul tau sa-ti “otraveasca” viata. Invata sa ierti ca sa fii mai fericita in fiecare zi. Specialistii de la yourtango.com iti dau si cateva motive! Iata de ce e bine sa ierti.

De ce e bine sa ierti – Iertarea este buna pentru sanatatea ta

Daca esti foarte suparata pe cineva te poti imbolnavi chiar si fizic. Refuzul de a lasa balta o problema este toxic si poate provoca boli concrete cum ar fi spre exemplu ulcerul. Totodata persoanele care sunt adesea stresate sunt mai predispuse sa faca diverse boli de inima. Asa ca de sa nu inveti sa te relaxezi si sa-ti prelungesti pe cat posibil viata? Iata de ce e bine sa ierti.

De ce e bine sa ierti – Te poti concentra mai bine

Cand ierti pe cineva ridici o povara grea atat din inima ta cat si de pe umerii tai. Nu te vei mai gandi non-stop la respectiva cearta ci vei putea in sfarsit sa dormi mai bine si sa te gandesti la lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine.

De ce e bine sa ierti – Vei arata cat de puternica esti

Iertarea este un semn de putere, nu de slabiciune. Mahatma Gandhi a spus la un moment dat “firile slabe nu pot ierta”. Iertarea este atributul celor puternici. Iertarea ca detii controlul absolut asupra propriei persoane si ca poti iesi din rolul de victima pentru a te reincarca cu energie pozitiva.

De ce e bine sa ierti – Daca ierti iti imbunatesti relatiile cu cei din jur

Iertarea se traduce in imbunatatirea relatiilor personale. Castigi respect, recunoastere, admiratie, dragoste, incredere si multe alte lucruri. Ea iti ofera atat tie, cat si celor din jurul tau oportunitatea de a creste.

De ce e bine sa ierti – Vei avea mai mult succes la locul de munca

Ne petrecem cea mai mare a orelor noastre la locul de munca, asa ca de ce sa nu practicam iertarea si acolo? Daca lasi sa treaca anumite suparari pe care le ai cu colegii sau cu sefii vei avea parte de relatii mai bune si mai sanatoase care-ti vor influenta in bine si productivitatea.

Citeste si “Cum sa stapanesti arta de a-ti cere scuze”!

Foto: unsplash.com/Julia Caesar