iubiti mai tineri

Au iubiti mai tineri, insa diferenta de varsta dintre ei, considerata de catre multi “colosala”, nu ii impiedica sa traiasca frumoase povesti de dragoste.

Cu antecedente de iubiti mai tineri este celebra Kylie Minogue (47 de ani). Dupa o relatie de cinci ani cu modelul spaniol Andres Velencoso, cu noua ani mai tanar decat ea, cantareata si-a gasit marea dragoste in bratele mult mai tanarului actor britanic Joshua Sasse (28 de ani).

Un alt cuplu celebru in care ea este cea “coapta” este Geena Davis – Reza Jarrahy. In ciuda scepticilor, cei 15 ani diferenta dintre ei nu au fost o piedica in fata unei relatii frumoase si de lunga durata. Geena si Reza s-au casatorit in 2001 si au impreuna trei copii.

Fericiti sunt si Shakira si Pique. Ea, cu 10 ani mai in varsta decat el, se declara fericita si implinita. Cei doi sunt impreuna din 2010 si au doi fii: Milan and Sasha Piqué Mebarak.

Iubiti mai tineri, o viata mai palpitanta

Relatiile dintre divele mai in varsta si barbati mai tineri sunt tot mai multe si nu duc lipsa de controverse. De ce aleg femeile parteneri mai tineri? Raspunsurile vin de la specialisti in relatiile de cuplu.

Deloc surprinzator, principalul motiv este de natura sexual, spun acestia. Barbatii sunt mai activi sexual si au un apetit mai ridicat in jurul varstei de 20 de ani. Femeile, insa, sunt implinite din punct de vedere sexual pe la 30-40 de ani. Astfel, pasiunea se materializeaza din plin.

Un alt motiv pentru care unele femei se simt atrase si chiar prefera parteneri mult mai tineri este acela al energiei pe care o primesc de la acestia. Barbatii tineri sunt aventurosi, pozitivi, inventivi si entuziasti, iar o femeie cu spiritul tanar si dornica sa nu se plafoneze la 40 de ani intr-o viata tipica are nevoie de un astfel de partener.

Totodata, acest nou trend care devine din ce in ce mai evident are si o cauza sociala. In ultimele decenii, femeile sunt mai puternice atat financiar, cat si social, asa ca dispare acea nevoie de protectie pe care acestea o invocau pana nu demult.

Femeile sunt astazi mai puternice decat oricand si isi permit sa aiba langa ele barbati mai tineri si poate mai flexibili. In plus, isi doresc un barbat alaturi de care sa se distreze, nu unul care sa le controloze. E vorba despre acei barbati care nu isi fac prea multe probleme daca femeia in cauza are o cariera solida si un stil de viata ce castiga prioritate in fata lor.

De obicei, relatia dintre parteneri pe care ii despart multi ani este una delicata, iar daca femeia este cea in varsta, lucrurile se complica si mai mult. Pentru ca ea trebuie sa-si asume rolul de partenera mai matura si astfel sa invete sa se obisnuiasca si cu criticile celor care dezaproba o astfel de relatie, dar si sa fie capabila sa tina pasul cu mai tanarul sau partener.

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!