de ce iubitul tau nu e acceptat de prietenii tai

Ai o relatie de ceva timp si iti doresti ca totul sa fie perfect, inclusiv in cercul de prieteni, dar observi ca nu este deloc usor sa te intelegi cu prietenii tai cand vine vorba despre iubitul tau. Pur si simplu, ei nu il plac deloc si nici nu par ca vor sa se inteleaga. Pot fi foarte multe motive pentru care iubitul tau nu se poate face placut! Iata de ce iubitul tau nu poate fi acceptat de gasca ta de prieteni!

Toata lumea stie ca dragostea e oarba, dar parca prea e toata lumea impotriva relatiei voastre. Te-ai intrebat de ce nimeni nu il place? Potrivit yourtango. com, sunt cateva motive pentru care iubitul tau nu este acceptat de prietenii tai.

De ce iubitul tau nu se face prea placut in cercul tau de prieteni

1. Flirteaza cu prietenele tale

Se intampla de foarte multe ori ca iubitul tau sa glumeasca intr-un mod neadecvat cu prietenele tale? Daca observi ca el profita de relatia cu tine pentru a impresiona si alte femei, atunci nu te astepta ca el sa se faca prea placut in cercul tau de prieteni. Din contra, te poti astepta la cateva comentarii de la prietenele tale.

2. Iti aminteste de fostii tai iubiti

Probabil toti prietenii tai o gandesc, dar foarte putini o recunosc. Actualul tau iubit se incadreaza in acelasi tipar, mereu si mereu ajungi sa te intalnesti cu cineva care nu este potrivit pentru tine. Ideea este sa evoluezi cand vine vorba de planul sentimental, nu sa fii mereu intr-o relatie cu un barbat care nu te apreciaza la adevarata ta valoare.

3. Nu este genul tau

Oricat de mult te straduiesti sa dovedesti contrariul, el nu este genul tau. Aveti stiluri diferite, nu frecventati aceleasi locuri si nici discutiile nu sunt naturale. In plus, nici la fizic nu arata asa cum ti-ai dori, dar esti fericita ca ai reusit sa gasesti pe cineva si incepi sa iti faci o noua viata. Incearca sa te gandesti mai bine inainte sa continui aceasta relatie.

4. Se straduieste prea tare

Iubitul tau face prea multe glume atunci cand iesiti in oras cu prietenii tai, isi da prea mult interesul sa se faca placut si are tendinta sa vorbeasca peste toata lumea? Ei bine, nu este neaparat rau, iar in acest caz poti incerca sa-i mai dai o sansa. Asteapta sa vezi cum se va comporta si pe viitor, pentru ca sunt sanse sa se schimbe.

Traiesti cu impresia ca iubitul tau are secrete fata de tine? Iata ce nu ar trebui sa iti ascunda!

Foto: Guliver