De ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc

Tanjesti dupa o poveste de dragoste adevarata, insa ai tendinta sa observi viata altor cupluri si iti pui foarte multe intrebari? Deseori, unele persoane nu fac alegerile cele mai bune in viata si ajung sa isi traiasca viata alaturi de cei care nu le mai aduc fericire si implinire. Daca te intrebi de ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc, afla ca motivele variaza, insa cateva declaratii emotionante te vor ajuta sa intelegi mai bine cum functioneaza dragostea si relatiile, scrie elitedaily.com. 

Sa te desparti de persoana iubita dupa foarte multi ani de relatie nu este deloc usor, chiar daca intre voi nu mai exista sentimente. De ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc? Pentru ca s-au obisnuit sa traiasca impreuna, pentru ca le este greu sa accepte infrangerea, pentru ca nu stiu cum sa ia decizia finala sau pentru ca au o perioada confuza si considera ca totul se va rezolva de la sine intr-o zi.

Daca stai sa te gandesti, pentru nimeni nu este usor sa renunte la persoana alaturi de care a petrecut foarte multi ani din viata sa. Daca vrei sa afli de ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc, iata cateva declaratii emotionante care te vor ajuta sa intelegi cum functioneaza totul.

De ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc

1. “S-a intamplat sa nu mai am sentimente fata de iubita mea. Nu stiu cum sa ma despart de ea, este o persoana buna si nu vreau sa o ranesc. Nu mi-a gresit cu nimic, insa mi-as fi dorit ca ea sa fi facut niste greseli, ar fi fost mai usor pentru mine sa iau o decizie.”

2. “Sunt in continuare cu iubitul meu pentru ca tin foarte mult la el, insa nu il mai iubesc. Nu vreau sa ii dau sperante false, dar nu stiu cum sa ma despart de el.”

3. “Simt ca iubitul meu nu este sufletul meu pereche, dar nu stiu cum sa ma despart de el. Imi este greu sa fac acest pas.”

4. “Nu stiu de ce raman in aceasta situatie. Nu mai simt nimic pentru iubita mea, insa nu stiu cum sa ma despart de ea.”

5. “Nu mai am sentimente pentru iubitul meu, dar tin la el si nu stiu cum sa ii spun ca nu mai vreau sa fim impreuna. Pur si simplu, este complet singur fara mine.”

6. “Nu mai sunt fericita alaturi de iubitul meu, dar imi este teama sa pun punct relatiei. Imi este teama de singuratate.”

7. “Nu stiu cum sa ma despart de iubitul meu. Este dependent de mine si ma face sa ma simt vinovata pentru ceea ce vreau sa fac.”

8. “Imi iubesc prietenul, dar nu mai imi place cum se comporta cu mine. Am intalnit pe altcineva, dar imi este greu sa pun punct relatiei.”

9. “Nu stiu cum sa ma despart de iubitul meu, asa ca il ignor pana cand alege sa nu mai vorbeasca cu mine.”

10. “Sunt nefericita in relatia pe care o am, dar nu stiu cum sa ma despart de iubitul meu pentru ca parintii mei il iubesc.”

11. “Nu il mai iubesc pe prietenul meu si incerc sa gasesc o modalitate sa ma despart de el. Fac asta de trei ani si simt ca nu ajung la niciun rezultat.”

12. “Imi este frica sa ma despart de iubitul meu pentru ca imi este teama de singuratate.”

Daca ti-a placut articolul despre de ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc, iata si un articol despre cum depaseste o femeie desteapta o despartire dureroasa!

Foto: Guliver