De ce nu te suna. 7 motive care nu au legatura cu tine.

Ai cunoscut un tip nou si parea ca lucrurile merg perfect, dar, dintr-odata, nu te suna? Cel mai probabil, motivele lui nu au legatura cu tine. Si, decat sa te paraseasca mai tarziu, nu mai bine se retrage la inceput?

Cand vine vorba de intalniri cu barbati in oras, e greu sa nu iei totul foarte personal. Si e natural sa pui la inima tot felul de lucruri marunte, mai ales daca ti se intampla sa fii respinsa. Insa, uneori, e posibil sa te simti respinsa inca dinainte de inceputul unei relatii. Sa zicem ca iesi de cateva ori cu un tip, lucrurile merg bine pana intr-o zi, cand el nu te mai suna, dintr-odata. E normal sa te invinovatesti, dar nu e intotdeauna vina ta. Potrivit Elitedaily.com, multe alte lucruri pot fi cauza faptului ca nu te suna: stresul legat de job, probleme cu familia sau alte lucruri cu care se confrunta. Daca nu te suna, nu inseamna neaparat ca nu e interest de tine, poate avea o multime de motive pentru care nu o face, fara sa aiba prea mare legatura cu ce ai facut tu.

Tipul cel nou: 7 motive pentru care nu te suna

1 E indisponibil emotional

Chiar daca v-ati intalnit de cateva ori, nu ai de unde sa stii ce e in mintea lui. Poate ca nu te suna pentru ca are tot felul de probleme care nu au legatura cu tine. Poate ca are probleme emotionale care il impiedica sa intre intr-o noua relatie. Daca are “bagaje” din relatia anterioara, nici relatia voastra nu ar fi ok. Poate ca inca e ranit si nu vrea sa intre intr-o relatie noua.

2 Se gandeste la fosta

Toata lumea a avut probleme cu fostul/fosta. Unii gestioneaza mai bine despartirile, dar nu toata lumea e la fel. Poate ca a iubit-o mult si nu isi poate reveni inca. Numai el stie ce i se intampla. Chiar daca nu se mai vede cu fosta, e posibil ca amintirea ei sa il impiedice sa se concentreze asupra unei noi relatii.

3 Nu e genul care sa isi ia un angajament

In viata, exista tipi care isi asuma angajamente si tipi care le evita pe cat posibil. Poate ca nu te suna pentru ca nu vrea sa isi asume o relatie serioasa si nu vrea sa te induca in eroare, daca tot nu are de gand sa ramana prea mult timp cu tine. Cel mai probabil, i-a placut sa iasa cu tine si cel mai probabil i-a placut de tine. Dar asta nu schimba felul in care el se raporteaza la relatii. Nu o lua prea personal, daca poti!

4 Poate e ocupat cu viata profesionala

Barbatilor tineri li se poate parea dificil sa echilibreze viata personala cu cea profesionala. Mai ales daca e nou intr-o functie si incearca sa avanseze. Daca nu te suna cateva zile, nu inseamna ca nu e interesat de tine. Poate e ocupat la job sau se concentreaza pe alte lucruri. Lasa-l putin sa-si dea seama ce i se intampla. Daca trec prea multe zile si nu te suna, renunta la idee!

5 Poate ca are o alta iubita

Cand incepi sa te vezi cu un tip, nu ai de unde sa stii ce se petrece cu el. De aceea, daca nu te suna, nu poti sa excluzi din start varianta ca el sa aiba o alta iubita. Nu inseamna ca e neaparat asa, dar e posibil!

6 Are alte intentii

Daca va vedeti de mai multe ori si observa ca intentiile voastre nu se potrivesc, e posibil sa nu te mai sune, chiar daca intalnirile au decurs bine. Poate ca tu vrei o relatie pe teremen lung, iar el vrea doar sa petreaca timp cu o femeie. Nu inseamna ca nu i-a facut placere sa iasa cu tine, ci ca isi vede in continuare de interesele lui.

7 Ii place sa fie singur

Nu toate lucrurile trebuie sa fie serioase. Asa ca e posibil sa ii placa sa ramana singur si doar sa se bucure de intalniri, in timp ce e liber. Chiar daca e greu sa accepti, e important sa intelegi ca nu are de-a face cu tine si ca, daca nu te suna, e mai bine chiar si pentru tine! Fie ca nu vrea, fie ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa, e decizia lui si nu ai ce sa faci decat sa o accepti fara sa te invinovatesti.

FOTO: Guliver

Citeste si: Sfaturi pentru o prima intalnire reusita. Fa-l sa se indragosteasca!