de ce nu te suna femeie telefon

Ati avut o prima intalnire excelenta, ai simtit de la inceput ca exista chimie intre voi, insa zilele zboara, iar el nu da niciun semn. Probabil te-ntrebi de ce nu te suna si e firesc sa te deranjeze, insa totodata este necesar sa iei in considerare cauzele.

Contrar stereotipurilor, nu doar femeile sunt greu de inteles, ci si barbatii. Asa se face ca, desi pare sa te simti minunat cu un tip, vremea trece si el intarzie mereu sa te caute. Te intrebi de ce nu te suna si iti creezi in minte tot felul de scenarii.

De ce nu te suna – Cauzele nu tin mereu de tine

Avantajul tau este ca ai ocazia sa auzi explicatiile chiar de la un barbat, situatia fiind detaliata de un editor de la elitedaily.com, care iti spune de ce nu te suna si ce variante se pot ascunde in spatele absentei celui cu care lucrurile pareau sa mearga foarte bine.

De ce nu te suna – Nu si-a clarificat situatia cu fosta prietena. Cate dintre noi nu au o situatie delicata cu fostul partener de cuplu? Ei bine, se aplica si viceversa si, implicit, motivul pentru care nu te suna. Niciodata nu poti sti cu certitudine daca el si-a scos defitinitv din atentie fosta prietena. Acest lucru nu trebuie sa te impovareze, desi, sigur, uneori poate fi dificil sa te implici intr-o relatie cu cineva care nu pare pregatit pentru tine.

De ce nu te suna – Nu este adeptul relatiilor serioase. In viata exista atat oameni care sunt adeptii relatiilor serioase, cat si persoane care prefera libertatea de a “jongla” cu mai multe idile. Trebuie sa te gandesti serios daca ai vrea sa ai alaturi pe cineva care nu se daruieste asa cum o faci si tu. Nu lua situatia personal. Fiecare om are stilul sau si, decat sa te minta, mai bine sa stii ca pur si simplu asa este el. Nu inseamna ca are dreptate, dar nici ca ai tu, pur si simplu tine de alegerea fiecaruia.

De ce nu te suna – Serviciul ii ocupa tot timpul. Relatiile construite pana in 30 de ani sunt, pentru unii barbati, niste obstacole in calea dezvoltarii carierei. Mai ales pentru aceia care se ambitioneaza sa avanseze si sa obtina pozitii superioare, relatiile de cuplu trec pe plan secund. Nu te impacienta daca nu te-a cautat, ci da-i semne ca iti face placere sa petreceti timp impreuna si ai rabdare sa-si clarifice prioritatile.

De ce nu te suna – Are o iubita. Trebuie sa iei in calcul si aceasta varianta, pentru ca este una cat se poate de viabila. Daca ai simtit ca intre voi e o chimie extraordinara, dar totusi nu ai niciun semn de viata de la el, ei bine, ar putea avea deja o alta partenera.

De ce nu te suna – Are alte intentii. Poate ca din primele tangente a observat ca va doriti lucruri diferite. Chiar daca intalnirea a mers bine, iar tu iti doresti o relatie pe termen lung, nu toti barbatii gandesc la fel. Asta nu inseamna ca nu iti apreciaza compania, insa poate are alte interese si nu isi doreste sa se complice.

De ce nu te suna – Ii place sa fie singur. Te intrebi de ce nu te suna. Ei bine, barbatii prefera sa stea departe de lucrurile complicate si se limiteaza sa savureze prezentul, fara planuri de viitor. Chiar daca pare greu de acceptat, trebuie sa nu o iei personal si sa intelegi ca acest lucru nu depinde de tine. Sunt momente in viata in care a fi singur e mai placut, fiind o etapa in procesul de evolutie personala.