de ce sa nu fii amanta

Unele femei nu-si doresc sa se casatoreasca si sa aiba copii. Ele isi doresc sa se simta iubite si apreciate, dar, de asemenea, nu simt neaparata nevoie de a sta cu un singur barbat. Sau cel putin nu acum. Aceste femei botezate “amante”, ajung sa se infiltreze uneori in familiile altor femei.

In timp ce unele femei iubesc sentimentul de a avea un sot si stabilitatea, amantele se bucura de vanatoare. Exista fireste si cateva conceptii gresite despre aceste femei, dar azi iti vom prezenta 5 motive pentru a-ti arata de ce sa nu fii amanta. Le-am descoperit pe site-ul love-repair.com!

El nu-si va parasi familia niciodata (sau aproape niciodata)

Chiar daca-ti va spune ca nu se simte bine acasa, ca nu mai simte o legatura puternica cu sotia lui, el nu va pleca de langa familia sa. S-ar putea sa existe probleme in cuplul lor, sa nu mai aiba o buna comunicare si totusi sunt slabe sansele sa-i paraseasca pe cei mici si toate lucrurile pe care le-a construit de-a lungul anilor.

De ce sa nu fii amanta? Pentru ca de cele mai multe ori esti o simpla distractie si atat!

Da, s-ar putea sa-l întelegi si sa-l asculti. Si da, pentru o perioada, tu te vei bucura de toata distractia cu el. Te va scoate la mese in oras, iti va cumpara flori si-ti va acorda multa atentie. In schimb, tu te vei ocupa de nevoile sale sexuale. Dar el nu te va iubi pe de-a intregul si nici nu va incerca sa te cunoasca cu bune si cu rele. El va veni doar si va arunca toate problemele pe tine ca si cum ai fi un fel de terapeut. Va vorbi literalmente despre toate problemele sale si se va asteapta sa-l asculti neconditionat si sa te joci cu el.

El are o problema…

… si nu sotia lui. S-ar putea crede ca barbatii care au o amanta sunt nemultumiti pentru ca sotiile lor tipa tot timpul sau sunt extrem de reci. Dar, de cele mai multe ori, femeile inselate n-au nicio problema. Problema este barbatul, care se plictiseste sau care prefera sa fuga de problemele sale in loc sa le discute. Si s-ar putea sa-ti faca si tie fix acelasi lucru.

S-ar putea sa distrugi o familie

Nu toate amantele distrug o familie, dar numai gandul ca ai putea face asta ar trebui sa te faca sa te retragi. Ai putea trai cu ideea ca niste copii raman fara tata din cauza ta? Sau ca el va continua sa se vada cu fosta lui familie fara sa te introduca vreodata membrilor ei? Te vei simti adesea lipsita de importanta.

S-ar putea sa sfarsesti cu inima ranita

Femeile care au experimentat rolul de amanta, stiu ca sunt sanse mari sa te indragostesti de cel cu care esti. Noi femeile suntem conduse emotional si de aceea tindem sa ne implicam 100% in orice relatie. Si de aceea te poti indragosti de un barbat casatorit, iar el nu-ti va raspunde in aceeasi maniera.

Iar acum ca sa rezumam de ce sa nu fii amanta: S-ar putea sa te bucuri de distractie si de intalniri romantice, dar la finalul zilei vei fi doar cealalta femeie sau cea care a distrus o familie. Si noi suntem sigure ca-ti doresti mai mult pentru tine.

Citeste si: “Ce faci daca iubitul te-a inselat”!

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii noastre de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto