De ce nu are rost sa iubesti un barbat care insala.

Nu merita sa iubesti un barbat care insala. Nu numai pentru faptul ca si-a dorit o alta femeie. Ci mai degraba pentru faptul ca un astfel de partener iti macina increderea, pe care e foarte greu sa o reconstruiesti! Thoughtcatalog.com a scris despre asta.

E foarte greu sa iesi dintr-o relatie cu un barbat care insala. Care TE insala. De ce? Pentru ca trebuie sa suferi din cauza a doua persoane. Una este el, cel care te-a inselat. Cealalta este el, cel care credeai ca e! Daca e mai usor sa te infurii pe cel care te-a inselat si crezi ca reusesti mai usor sa intrerupi orice contact cu el, nu la fel stau lucrurile si cu el, cel care credeai ca e. Pentru ca, de fapt, tu iubeai felul in care iti imaginai ca e el.

E greu sa uiti un barbat care insala

De fapt, aceasta este dificultatea: sa iti dai seama ca aveai o relatie nu cu el, ci cu cine credeai ca e el. Te-a inselat cu o alta femeie si, prin asta, ti-a inselat asteptarile? Nu are rost sa iubesti un barbat care insala, pentru ca tu, de fapt, erai indragostita de alter ego-ul lui, cu care iti facusei planuri de viata si in care aveai incredere.

Atunci cand treci printr-o despartire sau suferi intr-o relatie, durerea este mare din cauza amintirilor care te leaga de acel om. Pentru ca iubesti zilele petrecute impreuna si le duci dorul. Si asta se intampla chiar daca iti dai seama ca omul de langa tine nu este asa cum credeai ca e. Si amintirile pe care ai vrea sa le traiesti din nou produc durere. Dar, dupa ce afli ca te-a inselat, nu vei mai putea construi cu el acelasi fel de amintiri.

Indoielile macina cel mai mult

O sa te intrebi mereu de ce nu a ramas doar cu tine, de ce a avut nevoie si de o alta femeie. Nu esti destul de frumoasa? Nu esti destul de amuzanta? Nu esti destul de sexy? Nu face greseala sa dai vina pe tine pentru faptul ca te-a inselat! Cu cat vei cauta mai multe raspunsuri, cu atat vei fi mai confuza. Si, da, nu are rost sa iubesti un barbat care te face sa te simti atat de nesigura.

Apoi poate aparea si vina. Vina pe care o simti pentru ca te-ai indragostit de un barbat care insala. Vina pe care o simti pentru ca nu ai vazut de la inceput semnele care aratau ca lucrurile nu sunt OK intre voi. Si ca nu ai putut sa te opresti si sa iesi din relatie cand ai inceput sa ai primele indoieli. Vina ca ai putut sa simti o conexiune atat de puternica intr-o relatie falsa. O relatie in care el a mintit.

Nu are rost sa iubesti un barbat care insala pentru ca nesiguranta intr-o relatie e unul dintre cele mai greu de suportat lucruri. Si, chiar si cand iesi din acea relatie, chiar si cand reusesti sa treci peste el, indoiala ramane multa vreme. Iar indoiala – ”Nu sunt frumoasa?”, ”Nu sunt sexy?” si ”Nu sunt destul de buna?” – trece greu. Trebuie sa lupti mult cu tine ca sa ajungi la concluzia ca tu, pur si simplu, meriti mult mai mult.

FOTO: Guliver

Citeste si: Te-a inselat si vrei sa te razbuni? O idee mai originala nu ai?