De ce se termina o relatie? Barbatii si femeile au puncte de vedere diferite!

De ce se termina o relatie? In timp ce femeile isi doresc mai multa afectiune, parerile barbatilor sunt impartite in mod aproape egal intre dorinta de a primi complimente si sex oral.

Cand o relatie pe termen lung sau o casatorie se termina, totul devine foarte trist. In unele cazuri, ti se rupe sufletul. Cand iubesti si vrei o relatie pe termen lung, e normal sa vrei sa mearga. Dar, din pacate, uneori nu e atat de simplu si relatia se deterioreaza. Dar de ce se termina o relatie? Mai ales cele pe termen lung?

Un studiu, realizat pe 1.500 de femei si barbati de catre Superdrug Online Doctor, a incercat sa descopere diferentele dintre motivele pentru care femeile si barbatii aleg sa se desparta de partenerii de cuplu cu care au relatii de durata.

Femei versus barbati: de ce se termina o relatie?

Cel mai popular motiv pentru care femeile aleg sa incheie o relatie este acela ca partenerii lor nu le scot in oras. Peste 15% dintre femei au recunoscut ca acest fapt le-a determinat sa incheie o relatie de durata. De ce? Pentru ca vor sa se simta iubite, apreciate si pentru ca au nevoie de romantism, noteaza Elitedaily.com. Tot 15% dintre femei au spus ca s-au despartit de iubitii lor pentru ca acestia nu le faceau complimente.

Pentru o parte din barbati (8.2%), motivul principal al despartirii a fost ca partenerele lor nu vor sa faca sex oral, iar peste 7% au fost deranjati ca nu primeau destule complimente si apreciere. In cazul femeilor, 5% dintre ele au fost deranjate de faptul ca partenerii nu doreau sa faca sex oral.

Femei versus barbati: de ce nu vor sa iasa la intalniri?

Sexul oral e extrem de important si in alegerea unui partener cu care sa iesi, inca de la inceput. Studiul arata ca 15% dintre femei si 20% dintre barbati nu ar iesi cu cineva care nu e de acord cu sexul oral, din motive religioase sau motive personale.

Printre ultimele motive pentru care o femeie nu s-ar vedea cu un barbat ar fi faptul ca acesta ar avea un penis mic.

Femei versus barbati: cat de des ar vrea sa faca sex, intr-o lume ideala?

De ce se termina o relatie? Cel putin in privinta sexului, barbatii si femeile au cam aceleasi dorinte cand vine vorba de frecventa. Cei mai multi barbati (42%) si femei (48%) ar vrea sa faca sex de cateva ori pe saptamana.

Aproximativ 7% dintre femeile chestionate si 17% dintre barbati ar vrea sa faca sex de mai multe ori pe zi, aproape 17% dintre femei si 28% dintre barbati vor sa aiba contact sexual o singura data pe zi ca sa fie multumiti. 14% dintre femei ar fi multumite sa se intample o singura data pe saptamana, dar doar 7% dintre barbati ar fi multumiti cu asta.

Asadar, de ce se termina o relatie? In timp ce femeile vor mai multa atentie si afectiune, barbatii sunt ghidati mai mult de viata sexuala in a lua o astfel de decizie. Totusi, si barbatii (83.9%), si femeile (95.4%) sunt de acord ca dragostea e mai importanta decat sexul.

FOTO: Guliver

Citeste si: 10 tabuuri sexuale. De ce nu vorbim despre ele.