Pages: 1 2

Practic, pretios sau romantic?

Nerabdarea se citeste in fiecare gest al tau. Iti tremura putin mainile atunci cand ti-l ofera, rupi in graba hartia care-l inveleste in timp ce incerci sa ghicesti dupa forma ce se ascunde in spatele ei. Darul din mainile tale nu este insa un simplu gest care trebuia facut. Descopera semnificatia cadoului de la iubitul tau!   

Valoarea acestuia (si nu neaprat cea materiala), greutatea cu care a facut rost de el, romantismul gestului, fiecare dintre aceste mici detalii te ajuta sa-ti dai seama cum te vede cel de langa tine.

Tipurile de cadouri si semnificatia lor

Cadoul practic

Practic, pretios sau romantic?

Daca a ales sa-ti daruiasca ceva practic, cum ar fi o pereche de ghete pentru zapada sau un cuptor cu microunde pentru a-l inlocui pe cel care tocmai ti se stricase, este evident ca se gandeste la nevoile tale si la lucrurile care iti sunt extrem de folositoare, dar pe care ai tot amanat sa le cumperi, din diverse motive. Chiar daca la prima vedere nu ti se pare cel mai inspirat cadou, acesta este semnul clar ca iubitul tau a petrecut timp pentru a-ti identifica nevoile si a ales sa-ti ofere ceva ce vei folosi mult timp de acum incolo. Probabil el percepe si relatia voastra ca pe ceva durabil, ceva in care merita sa investeasca.

Bijuteria de designer

In acest caz a ales sa-ti ofere un cadou pe care stia sigur ca ti-l doreai, dar pe care nu ti l-ai fi luat singura. Daca esti posesoarea unei colectii de astfel de bijuterii pe care ti le-a oferit de-a lungul timpului, atunci acest cadou nu este tocmai special. A ales varianta cea mai simpla pentru el; stia sigur ca vei fi incantata de un astfel de dar si el a scapat usor de goana prin mai multe magazine pentru a alege un cadou deosebit sau pentru a comanda ceva personalizat.

Voucher de cumparaturi

Daca ti-a oferit posibilitatea sa faci cumparaturi in magazinul preferat, gestul lui trebuie apreciat. Acest cadou semnifica ca se gandeste la ceea ce-ti place si la locul in care gasesti tot ce-ti doresti. Chiar daca la inceput nu ai fost placut surprinsa cand ai deschis cadoul si ai descoperit un voucher de hartie cu numele tau pe el, realitatea este ca nevoile noastre sunt cel mai bine satisfacute atunci cand ne alegem singure ceea ce ne place si ne dorim.

Smartphone sau tableta

Cadourile ce constau in electronice sunt distractive si foarte bine intentionate, mai ales daca iti doresti de ceva timp un astfel de “accesoriu”. Nu uita totusi din cand in cand sa-l lasi deoparte si sa petreci mai mult timp cu cel care ti l-a oferit. In cele mai multe cazuri, acest tip de cadou este unul substantial, de aceea invata sa te bucuri de el, chiar daca nu se situa pe lista de dorinte din acest an.

Pages: 1 2