Cum sa treci peste despartirea de un barbat bun la pat.

Chiar daca, analizand lucrurile, constati ca nu l-ai iubit cu adevarat, e foarte greu sa treci peste despartirea de un barbat bun la pat. Si asta pentru ca sexul are un rol extrem de puternic in relatiie de cuplu! Dar, daca separi dragostea de sex, vei reusi sa il uiti!

E foarte, foarte greu sa treci peste despartirea de un barbat bun la pat. Daca ti s-a intamplat, sigur stii asta! In timp, o sa uiti ca erau lucruri la care nu va intelegeati si o sa ti se para ca ai facut greseala vietii tale cand l-ai lasat sa iti scape. Chiar daca va certati ingrozitor, chiar daca era excesiv de gelos, chiar daca se purta urat cu tine, chiar daca nu isi asumase pe deplin relatia, toate aceste lucruri se uita rapid dupa ce te desparti de un barbat bun la pat.

Parca tot ce ramane in urma sunt numai experientele sexuale minunate pe care le-ati avut. Si nu e usor sa treci peste ele, de aceea risti sa il vrei inapoi, chiar daca nu va potriviti. Elitedaily.com a scris o serie de sfaturi pentru astfel de situatii.

Cum sa treci peste un barbat bun la pat

1 Intreaba-te: “Mi-as mai petrece timpul cu el, daca nu am mai face sex?”

Pana sa ai parte cu adevarat de un barbat bun la pat, cu care sexul sa fie absolut incredibil, nu ti-ai pus problema ca sexul e atat de puternic intr-o relatie. Nu ti-ai fi imaginat ca te poate face sa te comporti atat de ilogic. Si, pentru ca e ceva atat de intim, e usor sa il confunzi cu o conexiune emotionala de dragoste profunda. Dar, ca sa poti sa il uiti, incearca sa le separi pe cele doua: sexul si dragostea.

Fii sincera cu tine! Ce s-ar intampla daca nu ai mai avea voie sa faci sex cu el niciodata? Ai mai vrea sa fii cu el? Probabil ca nu. Daca nu ati avut niciodata conversatii profunde, daca nu v-ati conectat cu adevarat, daca nu te-a facut sa razi niciodata, e clar ca a fost vorba doar de sex! Iar sexul nu e suficient intr-o relatie.

2 Nu iti pierde sexualitatea!

In procesul prin care treci ca sa uiti un tip cu care ai facut sex la modul cel mai grozav, nu iti pierde propria sexualitate! Risti sa crezi ca nu te va mai satisfice nimeni la fel ca el si uiti de tine. Si, cand uiti de tine, iti pierzi sexualitatea. Iar in cazul unei femei acest lucru e extrem de periculos, pentru ca iti pierzi, intr-un fel, un pic de suflet. Daca nu ii gasesti repede un inlocuitor, nu uita ca si masturbarea e o solutie!

3 Gasteste-ti un partener cu care sa faci sex. Doar sex

Aceasta este o idee controversata si nu toata lumea o agreaza. Dar, daca nu ai prejudecati, gaseste-ti un partener cu care sa faci sex si atat. Fara complicatii. O sa te ajute sa te relaxezi si sa nu uiti de propria sexualitate.

4 Jura-ti ca nu vei mai face sex cu el si anunta-ti toate prietenele ce ai decis!

Cel mai stupid lucru pe care poti sa il faci cand vrei sa treci peste despartirea cu un barbat bun la pat este sa mai faci sex cu el, din cand in cand. Oricat de mult ti-ai dori, abtine-te! Pentru ca te vei atasa si mai mult de el! E la fel ca la fumat, cand vrei sa te lasi. Nu exista “mai fumez doar o tigara”. Nu exista “mai facem sex doar o data”! Daca faci asta, a doua zi te vei simti mult mai vulnerabila, iar vulnerabilitatea te face sa te atasezi. E dependenta. Asa ca propune-ti sa nu mai faci asta si anunta-ti toate prietenele, ca sa nu te lase nici ele sa te intorci la el in noptile de dor.

5 Blocheaza-l pe retelele de socializare

E o solutie extrema, dar si acesta este un caz extrem! Nu e usor sa treci peste nicio despartire, dar in acest caz este cu atat mai greu! Daca stai la tine acasa, singura, si te uiti pe Facebook la pozele cu el – asa sexy cum e – o sa simti cum iti creste iar dorinta. Blocheaza-l! Prefa-te ca nu exista! Nu mai sta agatata de amintirea lui, pentru ca stai pe loc si nu iti acorzi sansa de a cunoaste un alt tip care poate fi la fel sau chiar mai uimitor!

FOTO: Guliver

Citeste si: Semne ca sunteti compatibili sexual sau cand unu plus unu fac unu.