iubesti doi barbati in acelasi timp

Iubesti doi barbati in acelasi timp? Da, este posibil! Iar unele femei sunt mai predispuse la astfel de situatii decat altele. Ce e de facut?

O multime de carti si filme trateaza subiectul triunghiului dragostei. Ai vazut Marele Gatsby? Atunci stii povestea frumoasei Daisy care nu se poate hotari intre Tom Buchanan si Jay Gatsby. Dar despre pasiunea lui Carrie Bradshaw, din “Totul despre sex” pentru Big si Aidan? Nu degeaba apar aceste povesti in filme. Multi oameni marturisesc ca au sentimente pentru doua persoane diferite in acelasi timp. Dar oare chiar este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp?

Da, se poate sa iubesti doi barbati in acelasi timp

Raspunsul psihologului clinician Ramani Durvasula, oferit publicatiei Womenshealthmag.com, este ca da, este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp. “Suntem fiinte complexe si complicate si e foarte posibil ca doua caractere diferite, ale unor oameni diferiti, sa te atraga”, spune psihologul. “Atractia este o experienta biologica”, mai spune Ramani Durvasula. Poti sa fii intr-o relatie stabila si sa cunosti pe cineva care sa iti faca hormonii sa o ia razna. Sau poti sa cunosti doi barbati la scurt timp unul dupa altul, sa iesi cu fiecare de cateva ori si sa nu poti sa te hotarasti cu care sa ramai pentru ca amandoi iti plac incredibil de mult.

Femeile care se iubesc pe ele insele mai mult se pot indragosti de doi barbati in acelasi timp.

Monogamia si relatiile pe termen lung sunt o alegere constienta si logica. Dar goana hormonilor este o senzatie pur biologica, care iti poate scapa de sub control.

In mod surprinzator, femeile care se iubesc pe ele insele mai mult se pot indragosti de doi barbati in acelasi timp. Cu cat te descoperi mai mult si te bucuri mai mult de personalitatea ta, cu atat vei vrea sa explorezi si felul de a fi al altora. Altfel spus, cu cat te iubesti pe tine mai mult, cu atat iubesti mai multi oameni din jurul tau. Si asta inseamna si barbati.

Iubesti doi barbati in acelasi timp. Ce e de facut?

Uneori insa poate fi obositor si confuz sa iubesti doi barbati in acelasi timp. Daca te afli intr-o astfel de situatie, e important sa fii sincera cu partenerii tai. Unii poate ca nu vor accepta asa ceva. Dar exista si barbati care se implica in relatii deschise.

Daca vrei sa alegi, totusi, pe unul dintre ei – si probabil vei vrea asta, la un moment dat – cum procedezi? Intreaba-te care dintre ei va avea grija de tine cand vei fi bolnava? Cu cine ai vrea sa te plimbi si la 90 de ani? Daca nici aceste intrebari nu te ajuta, atunci desparte-te o vreme de amandoi. Eventual, pleaca intr-o calatorie. Sa iei putin spatiu ti-ar putea fi de ajutor.

Iubesti doi barbati in acelasi timp. Cum poti sti care e cel potrivit pentru tine?

Din pacate, nu poti. Nu exista formula matematica potrivita care sa iti spuna pe cine sa alegi pentru o relatie pe termen lung. Adevarul e ca amandoi pot sa fie absolut grozavi si parteneri de incredere.

Foloseste-ti intuitia! Orice ai decide, incearca sa nu te razgandesti. Cand alegi sa urmezi un singur barbat, scoate-ti-l din gand pe celalalt si da o sansa reala relatiei tale.