Cum sa scapi de rutina in relatia ta

Orice relatie de durata are momente in care parca pasiunea s-a dus. Sunteti prea obositi si ocupati pentru a va mai gandi la voi? Afla ce poti sa faci pentru a reaprinde scanteia cand apare rutina in relatia ta.

Elementul de noutate este cheia pentru a regasi pasiunea atunci cand se ajunge la rutina in relatia ta. Potrivit studiilor in domeniu, atunci cand va implicati impreuna in activitati noi si incitante, ceva care sa va creasca ritmul cardiac, este imposibil ca plictiseala sa persiste.
Insa nu trebuie sa sariti cu parasuta in fiecare zi! Self.com iti prezinta cateva sfaturi pentru a diminua rutina in relatia ta, sfaturi usor de pus in aplicare si care nu te vor costa mare lucru.

4 sfaturi pentru a invinge rutina in relatia ta

1. Pastreaza putin mister. Atunci cand imparti baia cu cineva, misterul dispare. Dar poate fi mentinut in doze mici, dar suficiente. De exemplu, atunci cand luati cina in oras, intalniti-va la restaurant, nu va pregatiti impreuna acasa. Daca vede cand te imbraci si simte parfumul cand iti dai cu el, nu mai exista un element de noutate in timpul cinei. In schimb, daca va vedeti acolo, te va admira gata imbracata, aranjata si parfumata.

2. Faceti ceva nou impreuna. Orice! Absolut orice activitate care deviaza de la rutina va da ocazia sa evoluati putin in feluri care va vor face sa vedeti relatia voastra din alta perspectiva. Daca e si adrenalina implicata, atunci corpul vostru va simti procese asemanatoare cu atractia romantica sau sexuala.

3. Atingeti-va mai mult. Nu neaparat in sens sexual. Sa va luati in brate mai des sau sa va tineti de mana poate avea un impact mare asupra legaturii dintre voi. Afectiunea fizica este un “lipici” de baza intr-o relatie, pe termen lung.

4. Fiti mai buni unul cu celalalt. Potrivit studiilor, cea mai atractiva calitate si pentru barbati, si pentru femei, este bunatatea. Chiar si demonstratiile de recunostinta, precum un multumesc sincer daca iti face cafeaua dimineata sau daca speli vasele dupa ce gateste el, va vor face sa fiti mai apropiati si mai pasionali. Partenerul tau se va simti apreciat si te vei concentra pe calitatile lui, fara sa le iei de bune. Asa nu intrati intr-un tipar nociv de asteptari si resentimente.

Daca mai ai nevoie de idei, iata si cum sa rupi rutina si sa-ti surprinzi iubitul

Foto: Stocksnap.io