Dragoste in vremea divorturilor: cum rezista impreuna Emily Blunt si John Krasinski.

Actorii Emily Blunt si John Krasinski sunt impreuna de opt ani si au doua fiice. Nu par orbiti de succesul de la Hollywood si s-au asumat relatia si cu bune si cu rele. Secretul lor? Respectul reciproc si bucuria impartasita celuilalt.

Actorii Emily Blunt si John Krasinski au format un cuplu in noiembrie 2008 si s-au logodit in august 2009. S-au casatorit in iulie 2010, in Italia, si au doua fete: Hazel si Violet.

Little cutie!!!

A post shared by Emily Blunt (@_emily_blunt_) on

John Krasinski (37 de ani) a vorbit despre conexiunea pe care o are cu sotia lui, Emily Blunt (33 de ani). Actorul a “coborat printre pamanteni” si a recunoscut ca nu stie ce barbat ar putea sa o intalneasca pe Emily fara sa spere ca aceasta ii va deveni sotie. Insa, spre deosebire de alti barbati de pe pamant, lui chiar i s-a intamplat.

Secretul relatiei dintre Emily Blunt si John Krasinski

Secretul relatiei dintre Emily Blunt si John Krasinski poate sa vina si din faptul ca actorul stie ce inseamna si apreciaza o relatie longeviva. “Parintii mei au fost casatoriti si fericiti pentru multi, multi ani si am impresia ca acum se iubesc mai mult decat cand s-au cunoscut”, a spus el, citat de Elitedaily.com.

Acest lucru nu inseamna insa ca John considera casatoria ca fiind ceva simplu si usor, doar pentru ca parintii lui au stiut cum sa functioneze bine in casnicie. Actorul recunoaste ca mariajul e ceva sacru despre care nu poti decat sa speri ca va functiona si in cazul tau. Si mai spune si ca e o modalitate de a impartasi fericirea cu altcineva.

Emily Blunt si John Krasinski si-au asumat relatia, iar el se considera un mare norocos ca o are pe ea in preajma. Cei doi nu se limiteaza la a forma o echipa in viata privata, ci si pe plan profesional. Krasinski, care a regizat recent filmul “The Hollars” (Familia Hollar), spune ca ar fi minunat sa regizeze un film in care sa joace chiar sotia lui. “Intotdeauna am vrut sa lucram impreuna, dar trebuie sa gasim povestea potrivita. Si nu numai potrivita, ci si unica si destul de speciala incat poavestea in sine sa fie mai buna decat ideea ca noi doi sa lucram impreuna”, mai spune el. Apoi recunoaste ca nu e usor sa gaseasca o astfel de poveste.

Respectul reciproc si pretuirea celuilalt sunt si ele parte a succesului din relatia dintre Emily Blunt si John Krasinski.

FOTO: Instagram John Krasinski

Citeste si: Relatie de durata? Sfaturi de la cupluri longevive.