Este posibila o aventura la birou? Semne care indica ca un coleg te place

Petreci foarte mult timp la birou si obisnuiesti sa te intelegi mai bine cu barbatii decat cu femeile? Poate acest lucru inseamna ca este posibil ca unii dintre ei sa te placa mai mult, scrie lovepanky.com. Daca simti ca este posibila o aventura la birou, ar fi bine sa urmaresti semnele care indica acest lucru inainte sa tragi concluzii sau sa actionezi!

In cazul in care ai un program de munca incarcat si cunosti multe persoane in fiecare zi, este posibil ca unele lucruri sa ti se para obisnuite, asa ca iti va fi mai greu sa crezi ca este posibila o aventura la birou. Cu toate acestea, barbatii nu au nicio retinere in a-si exprima dorintele, asa ca ei se vor manifesta ori de cate ori vor avea ocazia.

Poate ca unii dintre ei sunt mai prietenosi cu tine, iar altii au tendinta sa te trateze cu superficialitate. Indiferent cum sunt relatiile tale cu colegii de munca, daca simti ca este posibila o aventura la birou, poti incerca sa fii mai atenta la detalii. Este simplu sa iti dai seama daca un coleg te place si isi doreste ceva mai mult de la tine decat o relatie profesionala!

Semne care arata ca este posibila o aventura la birou

1. Gaseste mereu o scuza sa apeleze la sfaturile tale

Ai un coleg de serviciu care gaseste mereu o scuza sa apeleze la sfaturile tale, desi nu lucrati in acelasi departament sau nu aveti proiecte comune? Acest lucru poate indica faptul ca este atras de tine si ca isi doreste ceva mai mult decat o relatie de colegialitate. In plus, faptul ca apeleaza la tine inseamna ca pune pret pe ceea ce ai de zis.

2. Isi planifica programul de serviciu in functie de tine

Ai un job care te solicita foarte mult, insa sunt momente cand petreci mai mult timp la birou si momente in care esti nevoita sa faci foarte multe drumuri in interes de munca? Daca observi ca un coleg de munca isi planifica mereu programul in functie de tine, acest lucru inseamna ca-i face placere sa petreaca cat mai mult timp cu tine.

3. Privirile sale sunt mai mult decat indiscrete

Se intampla sa iei parte la sedinte importante sau la activitati de grup si exista un coleg care te priveste mereu si este atent la tot ceea ce faci? Poate ca acest comportament nu este tocmai normal la birou, insa este un semn ca el isi doreste ceva mai mult decat o relatie de colegialitate.

4. Se entuziasmeaza de fiecare data cand te vede

Ai observat ca ai un coleg de serviciu care se entuziasmeaza de fiecare data cand te vede si face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp in preajma ta? Sunt cateva semne subtile care arata ca el isi doreste o aventura sau o relatie cu tine.

5. Face gesturi frumoase pentru tine

Ai un coleg care iti aduce flori fara sa fie o ocazie speciala, se ofera sa iti aduca de fiecare data cafea sau sa iti cumpere cateva gustari? Sau se ofera sa te ajute de fiecare data cand trebuie sa faci drumuri in interes de serviciu? Toate aceste gesturi pe care le face indica ca isi doreste ceva mai mult decat o relatie de colegialitate.

6. Este interesat de viata ta personala

Daca iti pune foarte multe intrebari legate de cum iti petreci timpul liber, ce destinatii de vacanta preferi, ce filme vizionezi sau ce muzica asculti, toate aceste lucruri indica faptul ca este posibila o aventura la birou. Daca nu te incanta o relatie cu un coleg de serviciu, ar fi bine sa nu dai curs acestor discutii.

7. Te alinta sau iti pune o porecla pe care doar voi doi o stiti

Din nou, si aceste gesturi indica faptul ca este posibila o aventura la birou, asa ca nu ar fi recomandat sa dai curs avansurilor pe care el le face in cazul in care nu iti doresti o relatie cu un coleg de serviciu.

8. Se inscrie in toate proiectele pe care le desfasori

Ai putere de decizie la munca sau obisnuiesti sa iei parte la foarte multe activitati de grup, insa este un coleg care se ofera de fiecare data sa lucreze in echipa cu tine? Si acestea sunt semne ca este posibila o aventura la birou.

Daca ti-a placut articolul cu semne care indica ca este posibila o aventura la birou, iata si un articol cu ce e de facut in cazul in care ai o relatie cu un coleg de serviciu!

Foto: Guliver