Confesiunile barbatilor: de ce refuza femeile cu forme voluptoase

Deseori, femeile cu forme voluptoase sunt refuzate de barbati, iar motivele sunt numeroase. Desi pentru ele nu este deloc placut sa fie criticate pentru aspectul fizic sau sa fie refuzate doar pentru simplul motiv ca nu se incadreaza in standardele de frumusete, cele mai multe dintre ele au un caracter puternic si reusesc sa faca fata cu brio oricarei situatii, scrie yourtango.com.

Sentimentul de a fi respins de societate nu este placut pentru nimeni, insa femeile cu forme voluptoase au invatat sa treaca cu vederea foarte multe lucruri care le pot afecta sau care le pot demoraliza.

In plus, in ziua de azi, foarte multe persoane sunt criticate pentru aspectul fizic, perfectiunea este promovata la fiecare pas, iar femeile care nu se incadreaza in standardele de frumusete se lovesc deseori de situatii mai putin placute.

Cativa barbati au fost de acord sa vorbeasca deschis despre acest subiect si au marturisit ce cred ei despre femeile cu forme voluptoase.

Confesiunile barbatilor: de ce refuza femeile cu forme voluptoase

1. “Este ceva subiectiv. Asa cum femeile nu vor sa iasa la intalnire cu un barbat mai scund decat ele, nici noi, barbatii, nu vrem sa iesim la intalnire cu o femeie care are o greutate mai mare decat a noastra.”

2. “Am fost gras o mare parte din viata mea si am lucrat extrem de mult sa imi mentin greutatea si sa am un stil de viata sanatos. Stiu cat de mult iti este afectata stima de sine in momentul in care esti o persoana supraponderala, insa nu imi doresc sa ma supun unui risc si sa am o relatie pe termen lung cu o persoana care se confrunta mereu cu probleme din cauza aspectului fizic.”

3. “Consider ca femeile cu forme voluptoase nu sunt atragatoare.”

4. “Cu exceptia cazurilor cu probleme care pot fi diagnosticate (si, adesea, care pot fi tratate), o persoana grasa lasa impresia ca are un dispret pentru sanatate. Mintea si corpul nu sunt doua entitati separate, ele sunt legate. Nu poti abuza de corpul tau si sa te astepti ca mintea ta sa functioneze perfect. O persoana supraponderala se confrunta si cu alte probleme de sanatate.”

5. “O femeie care se confrunta cu astfel de probleme nu vrea sa aiba grija de aspectul sau.”

6. “Problemele legate de greutate duc la foarte multe probleme de sanatate.”

7. “Sunt un barbat slab si nu cred ca ar fi o imagine placuta sa ma intalnesc cu o femeie cu forme voluptoase.”

8. “Femeile cu forme voluptoase nu sunt in cea mai buna forma si nu sunt foarte active, iar mie imi place sa fac miscare.”

9. “Sa am un stil de viata sanatos este important pentru mine, iar femeile care au probleme cu greutatea nu au un stil de viata sanatos.”

10. “Am refuzat sa ies la intalnire cu femei care nu au pus pret pe aspectul lor fizic. Rolul meu este sa castig bani si sa ofer foarte multe lucruri, iar rolul lor este sa aiba grija de corpul lor.

Daca ti-a placut acest articol, iata si un articol cu trucuri care te vor ajuta sa te simti sexy cand esti intr-o pasa proasta!

Foto: Guliver