femeile puternice

De foarte multe ori, femeile puternice sunt intelese gresit de societate, asa ca foarte multe dintre ele ajung sa fie ranite in dragoste, scrie yourtango.com. In ziua de azi, relatiile sunt destul de complicate, iar multe persoane se pierd pe drum si ajung sa traiasca in singuratate. 

Probabil ca femeile puternice au si alte standarde de viata, dar, de cele mai multe ori, actiunile lor sunt interpretate gresit. In fond, comunicarea sta la baza oricarei relatii, in special atunci cand vine vorba despre viata in doi.

De ce femeile puternice se indragostesc greu?

Unele intrebari raman fara raspuns, dar totul poate fi destul de simplu. Increderea de sine este adesea confundata cu dorinta de a gasi dragostea adevarata, iar unele experiente de viata pot duce la traume peste care nu se poate trece foarte usor.

Poate ca, la prima vedere, foarte multe femei sunt atente la gesturile pe care le face un barbat, daca are cei sapte ani de acasa, daca este manierat sau daca le ofera suficienta atentie. Cu toate acestea, unele femei puternice ajung sa fie destul de sceptice atunci cand vine vorba despre iubire. Nu se lasa impresionate foarte usor si, de foarte multe ori, pun in balanta lucruri mai importante, cum ar fi stabilitatea financiara. Experientele de viata le-au ajutat sa devina mai puternice, au fost “fortate” sa invete sa-si protejeze sentimentele si sa-si puna foarte multe intrebari inainte sa se implice intr-o relatie serioasa.

Ce se intampla cu magia de la inceputul unei relatii?

Probabil ca, de multe ori, se intampla ca femeile sa se insele in privinta barbatilor, iar acest lucru se intampla din cauza faptului ca se lasa pacalite de farmecul pe care-l aduce un nou barbat in viata lor. De vina se poate spune ca sunt si barbatii, pentru ca acestia creeaza o impresie total diferita despre ei. Daca la primele intalniri cei mai multi sunt deschisi si onesti, pe parcursul relatiei ajung sa se schimbe aproape complet. Desigur, oamenii sunt foarte diferiti, dar orice femeie puternica isi doreste un barbat puternic, asa ca de ce sa se mai complice cu cineva care nu este dispus sa faca unele sacrificii?

Sa te indragostesti este usor, dar sa pastrezi o relatie este mai dificil. Orice femeie se poate lasa pacalita de farmecele unui barbat, insa, din nou, foarte important este modul in care doua persoane interactioneaza.

Femeile puternice nu mai au timp sa iasa la intalniri doar ca sa se distreze, ele isi doresc un partener puternic, care este dispus sa faca unele sacrificii pentru relatie. Ele nu isi doresc sa ramana singure, ci, din contra, isi doresc sa-si petreaca viata langa persoana potrivita.

Iata si un articol despre cum te ajuta iubirea de sine sa te vindeci. Invata sa te apreciezi!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver