fericirea in dragoste femeie

Ne-ar placea sa existe o reteta general valabila a fericirii in dragoste, insa din pacate nu e cazul. Iata insa ce te opreste sa gasesti fericirea in dragoste.

Pentru fiecare om in parte aceasta sintagma – fericirea in dragoste – are un inteles diferit. Pentru unii, fericirea in dragoste poate inseamna liniste, echilibru si planuri pe termen lung, pentru altii sa-si vada viata schimbata la 180 de grade in cel mai bun sens al expresiei. Insa indiferent de ce parte a baricadei esti, iata care sunt lucrurile care te impiedica sa te bucuri inca de fericirea in dragoste:

Vei cunoaste fericirea in dragoste doar daca…

… vei uita toate schitele si sabloanele pe care ti le-ai facut despre barbatul ideal si vei da o sansa reala si unui tip cu ceva imperfectiuni, dar care a avut curajul sa faca primul pas si sa-si deschida inima in fata ta.

… vei prefera sa cauti solutii in loc de iesiri de urgenta din relatii si nu vei mai evita certurile de teama lucrurilor pe care acestea le-ar putea scoate la iveala.

… vei invata sa te iubesti tu pe tine cand te uiti in oglinda, in loc sa astepti sa se indragosteasca altcineva de tine la prima vedere.

… vei incerca sa devii tu mai buna, in loc sa le ceri in permanenta celorlalti sa se schimbe in functie de starea ta de spirit.

… nu vei mai judeca o carte dupa coperti si un om dupa haine, tatuaje, barba si alte cele. Nu de putine ori se intampla ca un tip cu look rau sa ascunda un suflet mare.

… vei inceta sa glumesti pe seama cuplurilor care-si declara iubirea tare si raspicat si te vei gandi ca poate nu e nimic ostentativ in asta, ci doar bucuria ca si-au gasit jumatatea. Pana la urma nu exista un “Asa da” sau un “Asa nu” cand vine vorba despre iubire, ci doar cupluri cu personalitatea lor.

… vei invata sa ierti cum ti-ar placea tie sa fii iertata. Fara sa faci reprosuri ulterioare sau tot felul de aluzii rautacioase prin care sa sublinezi ca ierti, dar nu uiti.

… nu-ti vei mai cauta defectele, ci-ti vei admira calitatile si nu te vei mai simti prost ca nu stii anumite lucruri, ci mandra de cele pe care tocmai le-ai invatat.

… vei fi fericita tu cu tine, intre patru pereti, nefacand ceva din cale afara de special. Altfel cum ai putea sa stai o viata langa un om si sa accepti si momentele banale, deloc putine, care compun o relatie.

Foto: iStockphotos