Nu avem cum sa castigam un numar la fel de mare de fani ca ele insa cu siguranta le putem fura trucurile. Azi a sosit momentul sa aflam ce filtre de Instagram folosesc celebritatile.

ce filtre de Instagram folosesc vedetele

Filtre de Instagram cu priza la vedete

Un nou raport elaborat de site-ul muzical Noisey analizeaza care sunt cele mai populare filtre de Instagram folosite de pop staruri. Au fost studiate ultimile 250 de postari ale celor mai urmariti 15 muzicieni internationali.

Beyonce este cantareata cu cei mai multi fani online si foloseste filtre de Instagram pe mai putin de 25% dintre pozele pe care le posteaza. Ariana Grande starul de pe locul secund este de asemenea adepta pozelor #farafiltru si are nici mai mult nici mai putin decat 26,4 milioane de fani.

Taylor Swift si Selena Gomez, vedetele de pe locurile 3 si 4 pe celebra aplicatie foto, folosesc insa adesea filtre pe Instagram. Prima prefera Mayfair, in timp ce cea de-a doua iubeste Slumber. Mayfair este de altfel indragit de toate vedetele de top si este urmat de  Amaro, X-Pro II si Valencia (ultimul este preferatul lui Beyonce). Care sunt filtrele ignorate aproape cu desavarsire de vedete? 1977, Brooklyn si Kelvin.

Citeste si “Selfie la moda: cum sa-ti faci singura fotografii impecabile”!

Foto: Thinkstock