flirt inselat cand e prea mult

Fiecare dintre noi isi doreste sa se simta apreciata. Si de asta ne aranjam (uneori mai mult decat de obicei), folosim produse de make-up, mergem la sala sau ne cautam un job mai bun.

Undeva acolo in adancul nostru avem nevoie de confirmarile celorlalti pentru a ne simti bine. Si nu e nimic rau asta dupa cum ne asigura un articol publicat pe lovepanky.com. Trebuie sa fim doar atente cat, cum si cand o facem!

Atunci cand ne implicam intr-o relatie ne simtim bine pentru ca am gasit o persoana care ne iubeste si ne considera in permanenta atractive. Dar pe masura ce timpul trece, complimentele dulci si sexy incep sa devina o rutina si incepi (fara sa vrei) sa cauti mici confirmari si-n afara relatiei.

De exemplu, daca un coleg atractiv de la munca iti complimenteaza felul in care arati intr-o noua rochie te simti bine, chiar daca deja stiai ca porti un outfit interesant. Si cam aceeasi senzatie o ai si cand flirtezi cu altcineva. Te ajuta sa realizezi ca inca esti atractiva sexual, iar asta iti da un boost de incredere in tine.

Fiecare dintre noi flirteaza in mod natural, fie ca realizeaza, fie ca nu realizeaza. Iar partenerii care nu-si doresc ca jumatatile lor sa flirteze sunt pur si simplu ipocriti. Fireste, poate nu e tocmai placut gandul. Dar incearca sa te pui din cand in cand si-n pielea celuilalt. Nu te-ai simti bine intr-o conversatie cu o persoana atractiva? Cu cat iti vei suprima aceasta latura, cu atat iti vei diminua din sexualitate. Iar in timp asta iti va afecta increderea pe care o ai in tine cand esti in dormitor. Asa ca flirtul se mai pune ca inselat cand te face o iubita mai buna?

Flirt interzis: cand n-ar trebui s-o faci

Cand partenerul tau este nesigur pe relatia voastra sau te intalnesti cu un tip extrem de gelos. (Daca esti in cazul doi, succes cu relatia!)

Cand persoana respectiva ar putea interpreta gresit conversatia si s-ar gandi ca esti interesata de el, desi tu doar glumeai.

Cand prietenii iubitului tau sunt prin zona si ar profita de ocazie pentru a-i povesti prietenului tau ce ai facut. Evident, exagerand totul si imprastiind povesti nepotrivite despre tine.

Relatia ta trece printr-un moment de cumpara si trebuie sa te concentrezi pe refacerea ei in loc sa ai discutii dragute cu alti tipi.

Citeste si: “Sfaturi de flirt”!

Foto: iStockphoto