Fostul iubit al prietenei tale

Probabil stii foarte bine ca este o regula nescrisa in cercul tau de prietene: nu este bine sa iesi la intalnire cu fostul iubit al prietenei tale! Poate ca prietenele din grupul tau nu cred in aceasta regula si nici nu vorbiti foarte des despre acest subiect, dar oricare dintre ele ar fi deranjate daca s-ar ajunge intr-o situatie de genul acesta. 

Sunt foarte multe reguli ce trebuie respectate intr-o relatie de prietenie, dar cred ca aceasta este cea mai importanta. Te gandesti sa iesi la intalnire cu fostul iubit al prietenei tale? Ia-ti adio de la intreaga ta activitatea sociala sau de la toate secretele la care aveai acces pana acum!

Fostul iubit al prietenei tale: trei intrebari esentiale

Orice femeie stie aceasta regula, dar sunt cazuri in care nu se mai tine cont de regulile morale sau sociale. Asadar, daca iti doresti cu adevarat sa iesi la intalnire cu fostul iubit al prietenei tale, este bine sa iti adresezi aceste trei intrebari, potrivit elitedaily.com.

1. Il mai iubeste?

Este foarte important sa tii cont de perioada in care au fost impreuna, daca este vorba de cativa ani sau de cateva luni. Orice femeie are nevoie de timp pentru a-si reveni dupa o relatie serioasa, iar tu trebuie sa afli daca ea inca il mai iubeste. Nu este indicat sa-l inviti in oras pe fostul iubit al prietenei tale imediat ce ei s-au despartit si, mai mult, este chiar indicat sa vorbesti deschis cu prietena ta si sa afli daca mai este afectata de despartirea de el. Gandeste-te cat de ciudat si de dureros ar fi pentru ea sa va vada impreuna. Si va fi cu atat mai rau daca ea inca il mai iubeste. Asadar, asigura-te ca stii toate aceste lucruri inainte sa faci o greseala pe care o vei regreta.

2. I-ai spus prietenei tale ce intentii ai?

Daca consideri ca sentimentele tale pentru fostul iubit al prietenei tale nu se vor schimba, este indicat sa vorbesti deschis cu ea. Sinceritatea este cea mai buna optiune in aceasta situatie. Daca ii spui ca vrei sa iesi la intalnire cu fostul ei iubit, in cel mai rau caz iti va spune ca prietenia voastra va fi afectata. Va fi destul de ciudat la inceput si vor exista foarte multe momente in care ea te va evita. Exista totusi si o parte buna: sunt sanse ca ea sa iti aprecieze sinceritatea si sa treaca cu vederea aceasta alegere pe care tu ai facut-o.

3. Merita sa risti o prietenie pentru el?

De cele mai multe ori, astfel de situatii nu duc la nimic bun. Indiferent cat de mult tii la el sau cat de atent este cu tine, nu merita sa strici o prietenie frumoasa pentru relatia cu el. De ce? Din doua motive foarte simple. Primul: nu stii daca relatia voastra nu va dura. Al doilea: vei descoperi ca v-a ranit pe amandoua. Daca nu a fost un partener bun atunci cand prietena ta s-a decis sa se desparta de el, de ce ar fi mai bun pentru tine? Poti evita toate aceste scenarii neplacute!

Fostul tau iubit se insoara, dar tu inca il mai iubesti? Iata ce trebuie sa faci!

Foto: Guliver