ai trecut peste despartirea de fostul iubit

Pe vremuri erati inseparabili. Zilele in care nu-l vedeai erau triste. El te-a facut sa te simti speciala si iubita. Dar la un moment dat relatia voastra a ajuns intr-un punct mort. Si toate planurile pe care vi le facuserati cu gandul la un viitor comun au disparut.

Este firesc sa te intristezi atunci cand o relatie romantica se termina. Aceasta persoana a fost speciala pentru ca tine. Despartirea inseamna pana la urma o pierdere si vei simti pentru o lunga perioada de timp dor si regret. Cand vei incerca sa mergi mai departe, sa te implici intr-o alta relatie desi nu esti complet vindecata, te avei simti adesea inconfortabil, iar gandurile tale vor zbura mai mereu catre fostul iubit.
Asta nu inseamna ca trebuie sa plangi singura intr-o camera pana vei trece peste. Dar ai nevoie de ceva timp ca sa-ti limpezesti gandurile. Deci, cum stii cand ai trecut cu adevarat peste fostul iubit? Pe yourtango.com am gasit cateva indicii…

Ai chef din nou sa flirtezi

Cand suntem deprimati, lumea pare mohorata si gri. Apoi, cand suntem pe cale de a ne vindeca simtim ca renastem, iar lucrurile din jurul nostru incep sa se coloreze la loc. Nu te mai uiti cu frica la tipii draguti din jurul tau ci esti dornica sa vorbesti cu ei, sa cunosti cat mai multi oameni noi si sa iesi in oras.

Nu-l mai barfesti pe fostul iubit la toti prietenii

“El a facut asta, iar eu i-am dat peste nas cu replica asta…” Dupa o despartire dureroasa, fosta relatie devine subiectul nostru favorit de conversatie. E usor sa te transformi singura intr-o victima mai ales cand vorbim despre o infidelitate. Insa cand nu mai incepi orice discutie cu „N-o sa-ti vina sa crezi ce mi s-a intamplat” atunci stii ca in sfarsit ai depasit momentul…

Nu-ti mai doresti razbunare

Nu esti Dexter, dar cand ranile erau proaspete, ti-ai imaginat sapte moduri diferite prin care-ti doreai sa-l faci sa plateasca pentru ce a facut. Cand nu vei mai avea fantezii despre cum il poti face sa-si piarda jobul, sa-i rapesti cainele sau sa-l acuzi printr-un status public pe Facebook inseamna ca ai trecut peste perioada cea grea si deja te poti gandi la o relatie noua.

Citeste si Meditatia te ajuta sa treci mai usor peste o despartire!

Foto: Thinkstock