gelozia intr-o relatie cu beneficii

Ai inceput sa te intalnesti cu un barbat nou, totul este minunat, dar, brusc, el ti-a spus ca nu vrea o relatie serioasa cu tine si isi doreste ca totul sa fie doar sexual? Ei bine, daca esti de acord cu ceea ce el isi doreste, inseamna ca ai mai multe drepturi, iar gelozia intr-o relatie cu beneficii nu trebuie sa existe, mai ales daca vine din partea lui, scrie elitedaily.com.

Poate ca nici tie nu iti place situatia in care te afli, insa gelozia intr-o relatie cu beneficii nu trebuie sa existe. Cu atat mai mult daca observi ca el are tendinta sa-ti puna tot felul de intrebari, sa devina curios, sa iti verifice telefonul sau sa te intrebe daca ai cunoscut pe cineva nou.

De ce nu trebuie sa apara gelozia intr-o relatie cu beneficii

In primul rand, trebuie sa te intrebi ce motive ar avea sa devina gelos. In fond, el si-a dorit ca totul sa ramana la stadiul de aventura. Are obiceiul sa-ti puna prea multe intrebari, iti urmareste activitatea pe Facebook sau iti trimite mesaje atunci cand te astepti mai putin? Toate aceste lucruri nu trebuie sa apara intr-o relatie cu beneficii. Daca este gelos, atunci ar fi cazul sa decida ce fel de relatie isi doreste cu tine, daca vrea ca totul sa devina serios intre voi sau daca vrea ca relatia voastra sa ramana in acelasi stadiu, dar fara sa te vezi cu alti barbati.

Daca doar are episoade de gelozie, dar nu isi doreste ca relatia voastra sa devina serioasa, acest lucru nu este problema ta, ci a lui! Daca nu invata sa investeasca in relatia cu tine, nu ai motive sa fii suparata si nici nu ar fi recomandat sa faci unele compromisuri.

Gelozia intr-o relatie cu beneficii poate duce la alte probleme, la discutii care nu ar trebui sa existe in mod normal intre voi. Mai mult decat atat, gelozia poate da nastere unor frustrari, ceea ce inseamna ca el va incepe sa aiba tot felul de nemultumiri sau tu nu te vei mai simti bine in compania lui.

Cine decide ca relatia trebuie sa devina serioasa?

De multe ori, se spune ca barbatii sunt cei care pun piciorul in prag si decid cand relatia devine serioasa. Iar femeile sunt incantate cand au de-a face cu un barbat independent, care stie ce isi doreste. Cu toate acestea, intr-o relatie cu beneficii, amandoi aveti dreptul sa decideti ca relatia trebuie sa devina serioasa. Iti spune ca nu vrea sa iesi cu alti barbati? Poate fi in stadiul de negare. De negare a sentimentelor pe care le are fata de tine, desigur. Acest lucru ar putea fi in avantajul tau sau ar putea duce, din pacate, la destramarea relatiei.

Desigur, puteti sa lasati relatia sa decurga de la sine si sa vedeti ce se intampla. Poate fi alegerea cea mai buna pentru voi, mai ales daca nu stiti ce va doriti. Dar, daca alegeti sa aveti in continuare o relatie cu beneficii, este important ca el sa inteleaga ca gelozia nu trebuie sa existe. Este important sa-l faci sa inteleaga ca aveti vieti separate, ca sunt momente in care iesi la intalnire cu alti barbati sau ca ai unele secrete. Trebuie sa inteleaga ca toate aceste lucruri sunt si din cauza lui, din cauza deciziei pe care a luat-o.

Asadar, daca relatia voastra nu devine serioasa, iar el nu da semne sa se schimbe, nu te schimba nici tu. Nu te schimba pentru el si nu accepta sa te comporti ca si cum esti intr-o relatie serioasa, dar nu te bucuri de toate beneficiile pe care ai putea sa le ai alaturi de cineva care te iubeste cu adevarat.

Vrei sa iti schimbi viata? Invata sa iti asumi riscuri!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver