Gesturi care iti arata ca minte.

Oamenii sunt diferiti. Unii sunt sinceri si deschisi, altii mint asa cum respira. Anumite gesturi care iti arata ca minte sunt neschimbate de la caz, asa ca analizeaza-le cu atentie si descopera daca iubitul tau iti ascunde adevarul.

In primul rand, trebuie sa reperezi semnele fizice care iti arata ca cel pe care-l iubesti nu e sincer. Expresiile faciale te pot ajuta si ele sa iti dai seama daca e sau nu un mincinos. Potrivit slism.com, printre cele mai intalnite gesturi care iti arata ca te minte se numara faptul ca evita contactul vizual sau ca deseori clipeste mai rapid.

5 gesturi care iti arata ca minte

1. Face pauze mari in timp ce vorbeste

Discursul e cel care iti da primele indicii ca ai de a face cu un mincinos. Daca partenerul tau te minte, face pauze bruste cand vorbeste si inghite cu greu saliva. In plus, este mai emotiv decat de obicei, nu se uita in ochii tai, gesticuleaza des si clipeste mai rapid.

2. Evita contactul fizic cu tine

Dovezile de iubire in cuplu au devenit din ce in ce mai rare? Inseamna ca iubitul isi ascunde sentimentele dintr-un motiv anume sau ca te minte. Printre acele gesturi care iti arata ca minte se numara si faptul ca evita sa te mai atinga sau sa stea in prezenta ta.

3. Da mai multe explicatii decat e cazul

Un mincinos crede adesea ca daca vorbeste mai mult si da explicatii suplimentare, nu risca sa fie descoperit. De aceea, explicatiile irelevante pe care iubitul tau nu mai conteneste sa ti le dea ar trebui sa te ingrijoreze. Prin urmare, fii atenta daca iti da prea multe detalii!

4. Se scuza pe el acuzandu-te pe tine

Aceasta e o tehnica inteligenta folosita de mincinosi! Ca arma defensiva, o persoana care ascunde adevarul va arata intotdeauna cu degetul spre cel care o acuza de minciuna. Si face asta ca sa nu mai fie ea ce expusa. Daca partenerul tau schimba discutia si te face pe tine vinovata de ceva din trecut, asculta-ti instinctul si descopera ce are de ascuns.

5. Se simte usurat cand nu il mai intrebi lucruri

Daca iubitul tau iti spune adevarul, nu are de ce sa se simta tensionat cand ii pui intrebari. Evita contactul vizual si striga la tine cand vorbesti cu el? Inseamna ca nu ii place sa il iei la intrebari si are impresia ca vei afla ce ascunde. Fii atenta la reactiile lui cand se termina discutia si, ca sa impaci lucrurile, spune-i ca iti pare rau ca l-ai suspectat. Se simte usurat? Atunci e clar ca iti ascunde ceva!

Acum ca poti sa iti dai seama daca partenerul tau iti ascunde ceva sau nu, afla si De ce inca atragi barbati care nu sunt disponibili sentimental.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!