Gesturi romantice pe care le fac barbatii

Iubirea trebuie traita, nu exista reguli pe care sa le aplici, nimeni nu iti poate spune ce trebuie sa faci, cum sa te simti sau cum sa te comporti in viata de cuplu, scrie psychologytoday.com. Sunt foarte multe gesturi romantice pe care le fac barbatii, iar ele se transpun in actiunile pe care acestia le fac zilnic. 

Orice femeie isi doreste sa fie iubita, sa primeasca cadouri, sa fie ocrotita si respectata, dar iubirea nu poate fi traita dupa anumite reguli si tipare. Iubirea se simte si se hraneste si din gesturi romantice pe care le fac barbatii si care ne incanta.

Gesturi romantice pe care le fac barbatii

Indiferent de zi, un zambet, un gest, o atingere sau o vorba frumoasa poate fi cea mai sincera declaratie de dragoste. Barbatii maturi stiu cat de importanta este viata de cuplu, asa ca intotdeauna se vor gandi la fericirea partenerei. Consideri ca iubitul tau este un barbat matur?

Iata o lista cu cateva gesturi care pot fi considerate romantice. Iubitul tau le face?

1. Are grija de tine inainte sa mergi la somn. De exemplu, daca esti racita sau stie ca nu te simti foarte bine, iti acorda atentie si are grija sa iti fie bine.

2. Obisnuieste sa isi comande desert la serviciu, dar comanda o portie si pentru tine, inainte sa vina spre casa? Este un gest romantic!

3. Daca aveti animale de companie, dar iubitul tau nu se supara sa aiba mai multa grija de ele, sa le plimbe sau sa le dea de mancare, toate aceste gesturi pot fi considerate romantice.

4. Daca iubitul tau este dispus sa impartiti treburile casnice si fiecare sa se ocupe de ceea ce are de facut, acest lucru poate fi considerat un gest romantic.

5. Iti prepara micul dejun, se ofera sa pregateasca ceaiul si are grija de tine in fiecare dimineata? Toate aceste gesturi sunt o dovada de iubire.

6. Aveti copii, dar sotul tau obisnuieste sa se implice in tot felul de activitati cu ei astfel incat tu sa ai mai mult timp pentru tine? Este o alta dovada ca te iubeste.

7. Daca obisnuiesti sa mergi des cu masina, insa iubitul tau este cel care se ofera mereu sa alimenteze in locul tau sau se asigura ca masina functioneaza perfect, aceste gesturi sunt o alta dovada de iubire.

8. Daca iubitul tau este foarte atent la detalii, aranjeaza lucrurile prin casa asa cum iti plac sau are grija ca totul sa fie curat in urma sa, toate aceste gesturi sunt o dovada de iubire.

9. Iubitul tau se ofera sa iti faca masaj in momentul in care ajungi acasa dupa o zi incarcata? Este o dovada de iubire!

10. Poate ca aceste lucruri te vor amuza, dar un alt gest romantic poate fi si acela cand iubitul tau iti strecoara biletele de dragoste in geanta sau in buzunarul de la haina.

11. Daca aveti un program destul de incarcat, dar, cu toate acestea, iubitul tau isi face timp pentru tine si obisnuieste sa organizeze foarte multe activitati pentru tine si el, acest gest este o dovada de iubire.

12. Iubitului tau ii place sa te mangaie prin par sau sa va relaxati impreuna? Aceste gesturi dovedesc cat de apropiat se simte fata de tine.

13. Va trimiteti mesaje in timpul zilei sau cand unul dintre voi este plecat cu munca? Aceste gesturi sunt destul de romantice.

14. Iubitului tau ii place sa te tina de mana? Afla ca nu multi barbati recurg la acest obicei, asa ca poti sa apreciezi un gest romantic de “moda veche”.

15. Daca iubitul tau alege de fiecare data cadoul perfect pentru tine, acest gest este inca o dovada de iubire. Nu ar trebui sa conteze cat de scump este cadoul, ci cat de bine te cunoaste.

Daca ti-a placut articolul despre gesturi romantice pe care le fac barbatii, iti propun sa citesti si articolul despre gesturi sexy pe care le fac barbatii maturi!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver