Gesturile non-sexuale ale femeilor care ii innebunesc pe barbati

Cand vine vorba de arta seductiei unui barbat, cu siguranta stii cateva trucuri care te ajuta sa atragi atentia si sa faci o noua cucerire, insa oamenii de stiinta sunt de parere ca barbatii sunt provocati si de o serie de gesturi care nu au o conotatie sexuala, scrie elitedaily.com. Gesturile non-sexuale ale femeilor starnesc adesea reactii din partea barbatilor.

Desigur, barbatii reactioneaza mai bine in momentul in care afisezi un decolteu generos in fata lor, ii atingi din greseala sau le vorbesti suav, dar acestia sunt atrasi mai mult de gesturile non-sexuale ale femeilor.

Asadar, daca te intrebi ce se intampla cu toate acele gesturi care nu ar trebui sa provoace nicio reactie, un studiu numic “Excitare atipica” a scos la iveala o lista cu gesturile non-sexuale ale femeilor care ii innebunesc pe barbati.

Gesturile non-sexuale ale femeilor care ii innebunesc pe barbati

1. Modul in care folosesti parfumul – mai mult este mai incitant.

2. Femeile care poarta uniforma sunt mult mai atractive in fata barbatilor.

3. Accentul unei femei este considerat provocator.

4. Parul prins in coada de cal provoaca reactii pozitive.

5. Femeile care poarta ochelari sunt considerate foarte atractive.

6. Asistentele sau cadrele medicale atrag foarte mult atentia.

7. Femeile care fac foarte multe gesturi dezinvolte starnesc curiozitatea barbatilor.

8. Cele care poarta costume office atrag multe priviri.

9. Femeile care isi prind parul in coc sunt atractive.

10. Barbatii sunt atrasi de femeile care vorbesc cursiv o limba straina.

Potrivit studiului, parfumul este considerat un factor excitant atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Legat de gestul de a zambi pe strada sau intr-un alt loc public, barbatii care au participat la studiu au raspuns ca ii incita cand o femeie le zambeste. Raspunsurile acestora au fost in procent de 59.1%, spre deosebire de raspunsurile femeilor, care au raspuns favorabil doar intr-un procent de 46.6%.

Totodata, 49.4% dintre barbatii care au participat la studiu au marturisit ca sunt atrasi de femeile care poarta un parfum placut la miros, iar 37.6% dintre ei sunt de parere ca femeile sunt atractive si in momentul in care fac sport.

Locurile in care barbatii sunt provocati cel mai usor

Dintre barbatii care au participat la studiu, 18.5% au raspuns ca sunt provocati cel mai usor atunci cand sunt la munca, 14.4% au spus ca sunt provocati cel mai usor in momentul in care vizioneaza un film, 13.9% au raspuns ca se excita mai repede atunci cand conduc, 10.3% considera ca centrele comerciale ii face sa fie mai atenti la femeile din jurul lor, iar 9.6% dintre ei au raspuns ca se excita mai repede atunci cand sunt la sala. Lista cu locuri in care barbatii sunt provocati cel mai usor cuprinde si calatoria cu trenul, cu avionul sau magazinele alimentare.

Autorii studiului sustin ca locul de munca se afla pe primul loc in topul locurilor preferate pentru exprimarea gesturilor non-sexuale, iar pe locul doi se afla salile de cinema sau de teatru.

Citeste si: Ce ar trebui sa stie barbatii despre sarut. 10 reguli de baza!

Foto: Guliver