gesturile unui barbat indragostit relatie

Un barbat care isi doreste sa-si petreaca toata viata alaturi de tine iti da indicii care nu te insala. Chiar daca ti se pare dificil sa-l descifrezi, iata cateva lucruri despre gesturile unui barbat indragostit si cum poti invata sa le descifrezi!

Este important sa stii ca oamenii comunica non-verbal in proportie de 70%, iar aceasta are loc la nivelul subconstientului. Parca acum te gandesti de doua ori mai bine inainte sa tragi concluzii pripite, nu? Un barbat indragostit isi va arata intotdeauna afectiunea, dar va gasi niste metode care nu dau prea mult de inteles. Daca ajungi sa cunosti gesturile unui barbat indragostit, atunci iti va fi mult mai simplu sa iti dai seama daca iubitul tau te iubeste sau nu.

Gesturile unui barbat indragostit – descifreaza-le!

Gesturile unui barbat indragostit sunt strans legate de natura sa instinctiva si sexuala. Un barbat indragostit isi va dori sa arate bine in fata sexului frumos, se va stradui sa faca o impresie buna si isi va scoate in evidenta calitatile.

Iata ce il tradeaza pe iubitul tau ca e indragostit de tine:

1. Iti spune din priviri

Privirea este cea care nu insala. Cand te vede imbracata intr-o rochie noua, cand dansati impreuna, cand luati cina sau cand savurati un pahar de vin, vei remarca ca privirea lui are ceva deosebit. Iti va transmite o avalansa de emotii si te va coplesi pur si simplu.

2. Iti face loc in viata lui

Un barbat stie sa se faca mereu ocupat, dar faptul ca isi face timp pentru tine este un semn ca te iubeste. Daca iti acorda foarte multa atentie, daca iti face loc in viata lui si daca te cauta frecvent, atunci iubitul tau este indragostit de tine. Este o dovada clara ca este indragostit de tine si ca vrea sa faci parte din viata lui, iar tu ar trebui sa fii mandra de asta!

3. Este un bun ascultator

Iubitul tau are rabdare de fiecare data cand ii povestesti ceva? Este un semn clar ca este indragostit de tine! Un barbat indragostit este capabil sa renunute la timpul sau si sa-ti acorde atentia de care ai nevoie. Poate ca nu ii place mereu sa asculte tot ce ai facut la munca sau cum te-ai distrat cu fetele in oras, dar in mod sigur are rabdarea necesara sa te asculte si sa-ti arate ca experientele tale sunt importante pentru el.

4. Te ajuta sa iti rezolvi problemele

Problemele tale sunt si problemele lui? Iubitul tau este indragostit de tine, iar aceasta este dovada vie! Este gata sa renunte mereu la timpul sau pentru tine, iti sare mereu in ajutor si te face mereu sa zambesti si sa treci mai usor peste orice greutate.

5. Te apreciaza

Iubitul tau te apreciaza, te place asa cum esti si iti spune mereu cat de fericit este in prezenta ta. Ce alta dovada iti mai trebuie ca sa iti dai seama ca este indragostit de tine? Mai mult, iti face viata mai frumoasa si iti acorda mereu atentia de care ai nevoie.

Esti indragostita de un indisponibil emotional? Iata ce trebuie sa faci!

Foto: Guliver